Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CES Electrostimularea craniana

dan cod

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

6

• nik6868

6

• victor_andrey

2

• Palade Vlad

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

CES sau stimularea craniana se foloseste cu mare succes mai ales in statele unite pentru tratarea insomniilor,Anxietatilor(inclusiv a atacurilor de panica) si depresiilor.Cine vrea sa stie mai mult despre aceasta tehnologie poate cauta pe net si se gasesc o mujltime de articole despre aceasta aparatura.Aparatele cele mai cunoscute sunt AlphaStim si CES-Ultra(sau Healt-Pax CES care este perfect identic ) care se gasesc mai greu in europa dar se pot aduce la comanda.Personal detin un CES Health-Pax si pot sa spun ca aparatul acesta face minuni.Pe mine personal m-a scos din multe neplaceri unde am ajuns din cauza unei boli tratate necorespunzator (de doctori si nu spun ca din reavointa),a tratamentelor gresite si a stresului care a decurs de aici, a noptilor multe nedormite tot din aceasta cauza.Am aflat intamplator despre aceasta tehnica si mi-am cumparat un asemenea aparat.Pot sa spun ca in cazul meu a facut minuni.Am mai cumparat pentru mai multi amici asemenea aparate, altii si-au cumparat ei si pot sa spun ca inca nu am vazut unul pe care acest aparat sa nu il ajute.Depresii vechi de ani de zile au avut un raspuns foarte bune la tratament,insomniile deasemenea ,atacurile de panica de asemenea si din pacate aceste boli sunt foarte frecvente in aceasta perioada.Aceste aparate sunt destul de complexe ca si constructie si ce este mai rau ca sutn facute cu microcontrolere la care nu poti copia softul; ca sa se reproduce.Atasez o schema care nu imi apartine este conceputa de un profesor universitar si care a probat aceasta schema pe amici si prieteni si a avut rezultate bune.Pana va veti hotara sa cumparati asa ceva puteti incerca aceasta schema .Cei interesati pot pune intrebari si vom incerca sa raspundem la ele.

Link spre comentariu

Buna ziua. Din cauza unor probleme de sanatate am devenit si eu interesat de constructia unui astfel de dispozitiv. Din ca am vazut pe internet toate (construite de amatori) au acelasi tip de semnal la iasire, si anume, cate doua impulsuri dreptunghiulare, in antifaza, cu durata de 200 de milisecunde, ce se repeta la interval de 2 secunde.As fi curios daca detineti un osciloscop cu ajutorul caruia sa vizulizati tipul semnalelor date de dispozitivul comercial detinut de dumneavoastra.Cu stima, Palade Vlad.

Link spre comentariu

Am atasat o poza facuta mai demult .Liniile verticale nu se vad din pacate.Daca mai trebuie o sa mai fac niste poze.Iti stau la dispozitie absolut cu toate datele detinute de mine .

Link spre comentariu

Eu l-am comandat in Cehia la o clinica care trateaza cu asa ceva .Am dat pe el 100de euro plus comisioanele bancii(l-am platit in avans prin virament bancar) si transportul.In state costa parca 290 de dolari daca bine stiu.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 9 ani mai târziu...
La 08.08.2011 la 17:42, dan cod a spus:

CES sau stimularea craniana se foloseste cu mare succes mai ales in statele unite pentru tratarea insomniilor,Anxietatilor(inclusiv a atacurilor de panica) si depresiilor.Cine vrea sa stie mai mult despre aceasta tehnologie poate cauta pe net si se gasesc o mujltime de articole despre aceasta aparatura.Aparatele cele mai cunoscute sunt AlphaStim si CES-Ultra(sau Healt-Pax CES care este perfect identic ) care se gasesc mai greu in europa dar se pot aduce la comanda.Personal detin un CES Health-Pax si pot sa spun ca aparatul acesta face minuni.Pe mine personal m-a scos din multe neplaceri unde am ajuns din cauza unei boli tratate necorespunzator (de doctori si nu spun ca din reavointa),a tratamentelor gresite si a stresului care a decurs de aici, a noptilor multe nedormite tot din aceasta cauza.Am aflat intamplator despre aceasta tehnica si mi-am cumparat un asemenea aparat.Pot sa spun ca in cazul meu a facut minuni.Am mai cumparat pentru mai multi amici asemenea aparate, altii si-au cumparat ei si pot sa spun ca inca nu am vazut unul pe care acest aparat sa nu il ajute.Depresii vechi de ani de zile au avut un raspuns foarte bune la tratament,insomniile deasemenea ,atacurile de panica de asemenea si din pacate aceste boli sunt foarte frecvente in aceasta perioada.Aceste aparate sunt destul de complexe ca si constructie si ce este mai rau ca sutn facute cu microcontrolere la care nu poti copia softul; ca sa se reproduce.Atasez o schema care nu imi apartine este conceputa de un profesor universitar si care a probat aceasta schema pe amici si prieteni si a avut rezultate bune.Pana va veti hotara sa cumparati asa ceva puteti incerca aceasta schema .Cei interesati pot pune intrebari si vom incerca sa raspundem la ele.

Buna.Ati putea reposta schema?

Link spre comentariu

Am facut montajul clona pe un pcb de dest.Lucreaza din prima conform descrierii din carte,daca-l reglez din semireglabil se simt chiar niste usoare"furnicaturi".Consumul este infim,undeva in jur de 1,5 mA.L-am bagat intro gioarsa de carcasa de la un sesizor de gaze pt ca n-aveam la indemana altceva,i-am scos si doua mufe pt electrozi(ma duc prin farmacii sa caut),si l-am probat cu doua placute de cupru cum este descris in carte(o placuta deasupra sprancenei drepte si cealalta in zona tamplei stangi).Led-urile se aprind in momentul in care la borne se conecteaza pe cap electrozii.A iesit ca in imaginile atasate.Pt probe,teste,experimente,nu i-am facut un design  deosebit,dar e suficient.

FB_IMG_16552787855984979.jpg

FB_IMG_16552787917549602.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Electricitate Pentru Creier de dr.fiz.Nicolae Marius Birlea.Are acolo cateva scheme,explicatii,etc.Acum vreau sa fac si montajul din revista EPE June 2014  care e mai complex.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări