leo 17 Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 si daca e doar efectul placebo ??? Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Asta asteptam eu demult de la rubrica aceasta.Multumiri.Mai asteptam impresii.Cum se orienteaza bobina direct pe puncte? Stiu ca pare iesit din comun ce va expun, am pastrat toate aceste experimente pana azi pentru ca asa cum spuneam trebuia sa fiu eu insumi edificat. La generatorul "ELF mic" am sa va fac o poza ca sa intelegeti cum il folosesc (in principiu are o fanta 0,7cmX0,7cm sub bobina, fanta este decupata dintr-o foita de staniol care este legata la masa circuitului respectiv Katodul diodei D2 care scurcircuiteaza autoinductia bobinei de pe surubel). si daca e doar efectul placebo ??? Ce intelegi tu prin efect placebo? Sunt mai multe experimente la care te referi ca fiind placebo? Fiecare experiment e diferit si actioneaza asupra diferitelor parti ale organismului. Te poti insela intr-o privinta dar nu in toate. Asta este motivul care m-a convins ca ELF are efecte reale, de care sigur si eu beneficiez. Si nu cred ca sunt mai special ca tine, suntem la fel de umani, nu? Am sa mai scriu cate ceva pe aici, nu te va convinge dar sigur te va uimi...(ce ma fac cu voi, cei sceptici, ca eu inca nu am ajuns nici macar sa expun experimentele mele pe subiectul LPU "LED Phototherapy Unit") Editat Octombrie 17, 2014 de overseas Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Si eu am experimentat multe cu ELFul si stiu ca este 100% bun, deci are efect.Abia astept sa imi fac si eu unul din asta mai tare sunt convins ca rezultatele sunt mult mai bune.Cel cu 4011 e mai slabut si totusi eu am vazut efecte vizibile.Pentru cei care nu cred nu au decat.Sa bage in ei chimicalele care exista.Treaba lor. Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Ok sa continuam cu expunerea experimentelor mele. Este stiut faptul ca in fosele nazale sunt terminatii nervoase foarte sensibile care pot percepe prezenta unor substante chiar in concentratie moleculara. Din fiecare nară pleaca ramificatii nervoase care inerveaza intregul corp (ramuri ale simpaticului si parasimpaticului).Plecand de la aceasta realitate a fost pusa la punct o ramura a medicinii numita reflexoterapia endonazala. Deschiderea acestor cai aduce mari beneficii organismului nostru prin devierea aerului spre aceste zone. Intr-un cadru placut atmosferic (padure, munte etc) deschiderea si devierea aerului spre aceste zone ale organismului nostru inseamna sanatate, relaxare, oxigenarea creierului etc. Deschiderea acestor cai se mai poate face printr-un artificiu folosind aromoterapia, aceasta pentru ca mirosul este simtul cu cel mai mare impact asupra mintii. Experimentul meu plecand de la aceste realitati folosirea ELF-ului in aceasta zona a sinusurilor cu foarte multe ramificatii nervoase, cu adevarat are un impact asupra deschiderii profunde a acestor cai, oxigenarea puternica si duce la o relaxare meditativa. In zona sinusurilor, a tamplelor am utilizat si frecvente mai inalte pana la 9-10Hz, cu efect extrem de benefic mai ales in cazul durerilor de cap >> asa se pot elimina cele 5 tipuri ale durerii de cap: 1. Durerea de cap provocată de tensiune Acest tip de durere de cap este unul dintre cele mai frecvente. Persoanele care au dureri din cauza tensiunii, simt o presiune şi o durere constantă în jurul capului, în special la tâmple sau la ceafă. Deşi sunt deranjante, aceste dureri nu sunt la fel de grave precum migrenele, care provoacă voma şi ameţeala. Pentru a trata acest tip de durere de cap, puteţi lua diferite pastile, precum aspirina sau ibuprofenul. Experţii consideră că această durere este provocată de stres şi de încordarea puternică a gâtului. 2. Durerea de cap grupată (cefaleea cluster sau nevralgia migrenoasă) Acest tip de durere de cap afectează mai mult bărbaţii decât femeile. Acest tip de cefalee apare dintr-odată, se manifestă în cicluri succesive şi este foarte severă. Se manifestă printr-o durere puternică într-o singură parte a capului şi poate fi însoţită de lăcrimări ale ochilor şi congestii nazale. Principalele cauze ale durerilor de cap de acest tip sunt fumatul, alcoolul, stresul şi somnul insuficient. 3. Durerea de sinusuri Atunci când sinusurile sunt inflamate, ele provoacă dureri. Persoana care suferă de sinuzită va avea dureri de cap însoţite de febră şi va putea fi diagnosticată doar de doctor. Potrivit medicilor, durerile de cap provocate de inflamarea sinusurilor se tratează cu antibiotice, decongestionate sau antihistaminice. 4. Durerea de cap de tip "recul" Excesul de calmante pentru durerile de cap poate determina apariţia unei alte dureri de cap. Vinovat pentru durerea-recul este excesul de aspirină, ibuprofen sau alt medicament de acest tip. De asemenea, consumul excesiv de medicamente poate provoca şi stări de euforie, având acelaşi efect ca drogurile. 5. Migrena Acest tip de durere este unul dintre cele mai grave, fiind însoţită de stări de vomă şi ameţeală. Migrenele se pot transmite din generaţie în generaţie şi sunt diagnosticate în funcţie de frecvenţă, durată şi tip. Editat Octombrie 17, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Asta asteptam eu demult de la rubrica aceasta.Multumiri.Mai asteptam impresii.Cum se orienteaza bobina direct pe puncte? Am fotografiat "ELF-ul mic" Realizarea este prototip experimental asa ca orice critica legata de aspect trebuie sa tina cont de lucrul acesta... poza cu bateria fixata cu zgarci: fara baterie: Poza cu zona de asezare cu fanta pe zona din harta talpii piciorului Editat Octombrie 17, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 (editat) si daca e doar efectul placebo ??? uite eu numesc placebo acei ELFi care au doar carcasa si un circuit oarecare dar nu emit camp electromagnetic. Ca sa intelegi ca ce am construit eu nu este placebo, am facut o mica demonstratie (un videoclip HD) folosind receiverul meu ELF. https://www.youtube.com/watch?v=nldiumgRwJQ&feature=youtu.be Acele pocnituri care se aud sunt de fapt impulsurile ELF care actioneaza asupra organismului. Receiverul ELF este construit special pentru aceasta aplicatie si are o bobina Loop cu diametrul de 55mm in interior. poze cu fata difuzor: verso cu bobina loop in interior: PS: Cu acest receiver pot sa verific si telecomenzile si alte mini oscilatoare din radioreceptoare este de fapt multifunctional... Editat Octombrie 17, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Sper ca lucrul acesta v-a convins. Am fost cu acest receiver si la o farmacie unde se vindeau ELFi si m-am prefacut ca vreau sa cumpar sa-mi faca proba de functionare. S-au aprins LED-urile etc dar l-am apropiat de receptor si nu s-au auzit acele peak-uri specifice ELF... Super ELF-ul a fost reglat pe toate gamele, posibil ca era defect, dar LED-urile se aprindeau. Cineva l-a cumparat asa a doua zi ca doar nu avea receiver ELF sa-l verifice sau macar cu un radio LW... Intrebare:Ce va spune clientul acela de ELF dupa un an de utilizare a acelui placebo? GHFVhrehhhhbdhcbgcducgucuucducu!!!! Pot sa fac o lumina dinamica cu un CD4017 si sa spun ca e ELF-ul ELFILOR, stai ca scriu ca merge pe editorul elforum, na: ELF2... Dar nu va vindeca, nu va ajuta pe nimeni cine citeste sa inteleaga ca acest mesaj este pentru sarlatanii care incaseaza sume mari de bani in timp ce ei habar nu au ce este un ELF dar trebuie sa faca cat mai multe luminite... Cromoterapie, bla, bla! (ar trebui sa inregistrez un agent din asta de vanzari ELFi sa vedeti ce flux de cuvinte pe care nu le intelege are, o poezie cu chakrele iluminate care o tot repeta fara nici un sens doar sa-si vanda placebo-ul) Da am sa vorbesc si de cromoterapie, ce inseamna cu adevarat nu ce ne spun ei. E cam dur ce scriu, dar mi-e mila de bietii oameni care cad in plasa sarlatanilor. Din cauza asta scriu pe forumuri atatia sceptici vizavi de fenomenul ELF real. Ok, genul asta de experiment cu receiverul ELF poate seamana cu un "audit" facut de mine in calitate de client, dar pune in evidenta realitatea din Romania. Si sa nu aud pe cineva ca nu este asa! Editat Octombrie 17, 2014 de overseas Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Ce schema ai folosit la tester?As face si eu unul.Si ma mai interesează in ce poziție ai fixat bobina in aparat pentru a trata punctele reflexe din talpa?Poti da mai multe detalii eventual poze cu aparatul cel cu 2 CIuri. Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Ce schema ai folosit la tester?As face si eu unul.Si ma mai interesează in ce poziție ai fixat bobina in aparat pentru a trata punctele reflexe din talpa?Poti da mai multe detalii eventual poze cu aparatul cel cu 2 CIuri. Schema Mini ELF cu HEF4011: Bobina este asezata ca in schema iar fanta este chiar pe mijlocul lungimii de 15mm Problema e ca in prototipul meu am lipit-o cu adeziv "Moment" si nu pot sa o deplasez de sub placa ca sa fie pozata Asezarea Mini ELF-ului pe talpa se face in primul rand indentificand zona corespondenta cu organul intern ce se vrea actionat.asezi harta piciorului cu conturul suprapus pe talpa piciorului cat mai exact (calcai, deget mare si deget mic, trei puncte determina un plan precis) apesi cu degetul de la mana pana simti punctul respectiv bine de tot in talpa, apoi asezi fanta din staniol exact in acel punct. Daca pe harta talpii se indica o zona corespondenta mai mare cauti sa fi cu fanta ELF undeva spre centrul suprafetei respective. Se fac sedinte de cate 15minute pe punctele de interes dar nu mai mult de 1 ora, ar trebui la inceput pentru ca este prima data cand faci chestia asta sa simti relaxare in zona respectiva a organului corespondent punctului actionat . Relaxarea incepe de jos in sus dinspre talpa spre centrul stomacului de exemplu, iar in talpa la un momendat ai senzatia de rece. Dupa un timp te vei obisnui cu aparatul si nu o sa mai ai aceleasi senzatii dar asta nu inseamna ca nu este eficient. completez: Pozitia Corpului trebuie sa fie intinsa pe spate si cu piciorul intins iar aparatul il fixezi cu un zgarci sa stea cat mai fix in zona punctului stabilit. Cand scriu asta chiar am ELF-ul fixat in punctul 16 pe talpa piciorului stang si deja m-am relaxat...Doar ca mai scriu pe laptop... Si...iar mi-a venit o ideie sa fac un experiment cu doi ELFi pentru ca am aceleasi puncte cumva simetrice si pe piciorul drept. Editat Octombrie 17, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Am sa fac referire si la metoda tratarii cu lumina de lungime de unda 660nm (lumina rosie) LED Phototherapy Unit (LPU). Nu este ce se spune despre spiridusii cu luminite nici pe departe si abordarea in acea maniera a tratamentului este total gresita. Dispozitivul introduce in nara acel LED rosu care emite lumina cu lungimea de unda de 660nm. Un asemenea dispozitiv se recomanda pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: Alergii, depresii, reduce inflamarea mucoasei nazale si intareste sistemul imunitar. Nu are efecte secundare iar rata de succes este de 72%. Schema a fost publicata si in reviste serioase ca Elektor si alte publicatii din domeniu. http://www.eeweb.com/blog/extreme_circuits/led-phototherapy-unit Editat Octombrie 20, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Pentru continuarea experimentelor de tratament cu ELFi in prezent lucrez pentru punerea la punct a montajului unui ELF cu cele doua metode de tratament combinate (ELF+LPU). Rezultatele experimentului vor fi expuse aici pe larg. Inclusiv schema si detalii de realizare. Asa cum am mentionat si in postarile anterioare. Editat Octombrie 20, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Am finalizat inca un receptor ELF un pic mai evoluat in sensul ca are o autonomie mult mai mare cu acumulatorii reincarcabili. In videoclipul urmator l-am testat cu MiniELFul dar si cu o telecomanda IR: https://www.youtube.com/watch?v=-uQm3lCnpXc&feature=youtu.be Asa se pot testa si telecomenzile apasand fiecare buton se aude un semnal audio de avertizare.Daca nu se aude nimic in mod sigur butonul nu face contact deci telecomanda este defecta sau nu se alimenteaza etc. Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Sa va mai spun inca secret cu ELFi experimentat de mine: In seara aceasta am sa va descriu inca un experiment reusit din terapia mea cu ELF. De fapt este o combinatie ELF cu un tratament antistres cumva mai cunoscut. Pentru efecte maxime in tratamentul ELF putem inainte de utilizarea aparatului sa facem baie 20 de minute intr-o cada in care se pun 100mg de sare de baie aromata (muguri de pin sau de brad) cu efecte foarte bune se poate folosi si cea cu aroma de levantica. Trebuie sa stam nemiscati minimum 15minute pentru a se deschide porii din piele in special zonele afectate de suferinta. Dupa baie la circa 5 minute folosim oscilatorul ELF asezat pe zona afectata. Efectul este maxim fiindca pielea este inca sub influenta sarii de baie cam 30 de minute dupa imbaiere. Credeti-ma ca un asemenea tratament combinat este ca un amplificator al efectului ELF si chiar cel mai sceptic pacient va intelege cu adevarat efectele binefacatoare ELF. Energia ELF se transmite mult mai usor, efectul imbaierii cu sare aromata deja ne pregateste pentru reactia armonioasa a undelor alfa cu oscilatorul ELF, starea aceea de liniste cu "impresia ca plutesti".(Ce e drept e destul de rar sa traiesti acesta stare dar in timpul terapiei pe termen lung este posibil sa simtiti si asa ceva). Se tot vorbea de amplificarea efectului ELF, si da, se poate face prin cresterea amplitudinii ELF dar si prin favorizarea propagarii efectului ELF in conditile descrise explicit in acest experiment. In tot timpul acestui tratament combinat incercati sa va relaxati la maxim, faceti-l ca pentru dvs. Dati mai multa atentie organismului dvs. Un motiv important pentru care noi ne imbolnavim este neglijenta fata de noi insine. Am primit un trup pe acest pamant si trebuie sa fim responsabili fata de el. PS: ce nu vad eu aici in topic este reactia userilor fie pozitiva, fie negativa. Sunt interesat de feedback pentru capitalizarea experimentelor. Sa fiu sincer imi spunea cineva ca sunt sute aici pe forum care abia asteapta, ca painea calda, sa mai scriu cate ceva si sa experimenteze si ei. Dar totusi astept si feedback. Editat Octombrie 23, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 (editat) In dimineata aceasta am sa prezint cateva concluzii legate de procedura ELF utilizata pentru diverse afectiuni. Am expus pe larg ca terapia ELF actioneaza atat in profunzime tratand disfunctii ale organele interne, dar si la nivelul epidermei (tesutul celular). Practic terapia ELF se bazeaza pe reactia organismului nostru prin refacerea sistemului imunitar dar si pe capacitatea creierului nostru de a copia (rezona) in: - undele alfa cu frecventa intre 8Hz - 12Hz; - undele teta cu frecventa intre 4Hz si 8Hz; - undele delta cu frecventa intre 1Hz si 4Hz (unde responsabile cu vindecarea) transmise de un generator extern. Efectele sunt exceptionale tinand cont ca se utilizeaza propria capacitate a organismului nostru de a ne vindeca, capacitate influentata de terapia ELF.Si iar repet fara efecte secundare. Campul ELF este cu mult mai mic iar frecventa extrem de redusa, fata de mediul inconjurator modern. In acest mediu modern energia este transmisa pe frecvente inalte fie de un telefon mobil, fie de un laptop tinut in brate sau ce sa mai vorbim de energia extrem de toxica si daunatoare a becurilor economice spirala; acestea produc si dureri de cap. Pe scurt din feedback-ul celor care au utilizat terapia ELF, dar si din propriile mele experimente cu succes, va redau o lista cu domeniile de afectiuni in care terapia ELF este cu adevarat benefica: 1. Stimuleaza capacitatea memoriei 2. Imbunatateste somnul, actioneaza ca si "calmant" asupra sistemului nervos; 3. Amelioreaza in caz de anemie; In cazul tulburarilor de motricitate oculare, heteroforia. 4. Calmarea durerilor in cazul osteohondrozei, radiculitei, lumbago, tromboflebitelor, artrozelor; 5. Amelioreaza in cazul de patologiilor renale; 6. In cazul gripei, anginei, bolilor bronhopulmonare, maxilita, stomatita, otita. (eu personal nu am mai luat antibiotic de mult timp). 7. Amelioreaza in cazul bolilor sistemului cardiovascular, disfunctiile glandei tiroide, diabet zaharat; 8. Amelioreaza in cazul infectiilor micotice ale pielii, herpesului, psoriazisului, neurodermitei, eczemelor, dermatitei, escarelor de decubit; 9. Se utilizeaza cu succes in petologiile tractului gastrointestinal, a ficatului, pancreasului, in cazul disbacteriozei si scade nivelul de colesterol in sange, pierderea in greutate. 10. Stimuleaza cicatrizarea leziunilor, plagilor, suturilor postoperatorii, arsurilor. Editat Octombrie 30, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 (editat) Si asa cum ati intuit, voi posta cel mai simplu aparat din lume care poate sustine cele doua terapii ELF si LPU incluse. Este atat de simplu ca si un incepator in domeniul electronicii l-ar putea face...intr-o cutie de chibrituri Sa incep cu acest titlu generic: "Oscilatorul care vindeca" Acest oscilator contine doua tranzistoare si poate genera frecvente ELF in domeniul 0.5Hz- 15Hz, si lumina pulsatorie in terapia LPU cu lungimea de unda de 660nm. Reglajul pe frecventa dorita se face cu ajutorul potentiometrului de 250KOhmi, intr-o plaja continua. Bobina are 1000 de spire Cu+Em 0.07mm, pe o carcasa din bara de fier de diametru 8mm si lunga de 40mm (in lipsa se poate utiliza si un surub la care se taie capatul de cheie). Daca se doreste o putere mai mare in emisia ELF rezistorul inseriat cu bobina se poate micsora la 100Ohmi. LED-ul va fi folosit pentru tratamentul LPU si va fi de culoare rosie; deci va emite lumina cu lungimea de unda de 660nm, lumina responsabila cu vindecarea organismului nostru. Folosind "oscilatorul care vindeca" rata de succes in terapia LPU este mult mai ridicata, diferenta fata de montajul publicat pe acel site "extremecircuits" fiind data de faptul ca eu am utilizat lumina pulsatorie pe frecventele undelor alfa de exemplu. Acest montaj extrem de simplu a fost testat cu rezultate excelente in plaja de tensiuni 3V-9V chiar si cu micro baterii. Sper ca v-am captat atentia cu acest montaj cu adevarat vindecator, am aceasta concluzie dupa multe teste facute cu rezultate exceptionale in propriul meu tratament. Aparatul a fost verificat cu receiverul ELF pe care il am in dotare (prezentat mai sus) si emite unde ELF pe o distanta de pana la 50cm. Va multumesc pentru gazduirea pe acest site si doresc vindecare grabnica tuturor acelora ce folosesc cu incredere aceasta terapie ELF+LPU. Am sa revin cu detalii si alte scheme mai sofisticate despre aceste tratamente ELF+LPU. Editat Octombrie 31, 2014 de overseas Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum