Vlad Mihai Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Atunci voi folosi un E de la E+I de ferita si voi da vreo 500-600 de spire. Voi folosi un bd140. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 De ce nu vrei sa folosesti miez rotund?.Cel mai simplu de bobinat si asa merge sigur. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Prin miez rotund vă referiţi la un miez toroidal ce se află în sursele comutaţie? Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 La un surub de 5 sau de 6 la care tai capul daca vrei,sau la o bucata de fier beton de acelasi diametru. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Am realizat schema electronică varianta mea. Ataşez aştept păreri dacă pare funcţionabilă. Generatorul cu LM555 nu e bătut în cuie sunt teoretice o să ajustez cu osciloscopul la urmă. Link spre comentariu
Vizitator elclon Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 nu-i rau; incerc sa-l fac. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Am terminat minunea asta! Am făcut un generator cuprins între 626mHz-600 şi ceva de Hz. Bobina am bobinat-o pe un E de la E+I din surse comuţatie, am dat 500 de spire, inductanţa e de 12.73mH. Consumul e de 330mA. Am modificat schema respectivă care am postat-o mai sus. Am folosi un BD139 şi e cam acelaşi principiul. Am pus radiator că frigea tranzistorul. O să mai fac o variantă mai compactă. Chestia e că am senzaţie nasoală, şi e de la prostia asta Poate explică cineva de ce. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 1.Nu ai ce cauta cu frecventele alea.Ce am postat eu este intre 1Hz si maxim 14Hz.2.Nu vrei sa asculti deloc cu miezul.Nu am incercat cu asa bobina niciodata.Respecta ce scrie in schema.Tranzistor eu am folosit BC640 si niciodata nu s-a incalzit sau sa se arda ,sau sa necesite radiator. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 E ceva experimental. Testez la facultate o terapie cu unde până la 600Hz care ar avea efect asupra unei anume stări. cum ziceam e prototip. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Ok cand ai ceva rezultate sa ne spui si noua.Ar fi interesant daca ai avea cu ce sa masori intensitatea campului magnetic cu bobina aia a ta. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Daca va intereseaza am un spiridus original , din acela dublu, cu 2 emitatoare. Pot sa il desfac, sa ii fac poze,sa masor ce vreti voi, etc.. Dar intr-o saptamana sau doua sa ajung acasa. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Normal ca ne intereseaza inclusiv poze cu el.Asteptam sa postezi aici. Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Acest aparat are efect si in cazul spondilozei cervicale? M-ar tenta sa fac unul mamei care sufera de asa ceva... Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Are efect garantat. Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Atunci o sa-i dau bataie, sper doar sa-l pot termina pana duminica cand plec la facultate. Din experienta dvs cu acest aparat, ce frecventa se preteaza mai bine pentru aceasta boala (pana la urma tine tot de oase) ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum