Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ELF terapia cu unde electromagnetice.

dan cod

Postări Recomandate

Buna ziua, sunt nou pe forum, nu stiu daca mai este de interes dar dupa ce am citit si studiat putin cum functioneaza spiridus (terapia pemf), m am gandit sa pun o schema pe care am facut o eu, limitand puterea de iesire prin rezistenta de 47 ohmi. Semnalul este dreptunghiular produs cu circuitul logic cd4011. Frecventele sunt urmatoarele:1-1hz; 2-2,5hz; 3-7,8hz; 4-14,2hz. Bobina este aceeasi de 600 spire scrisa deja pe forum. Prima dioda din plus am eliminat o. Condesatoarele sunt de 2,2 uf(nu sunt electrolitice), iar rezistenta de la led este de 100 k. Sper sa fie de ajutor.

IMG-20190828-WA0000.jpg

Editat de mister
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator IonelS

Buna ziua tuturor. Am nevoie de ajutor! Ce aparat comercial cu tehnologie ELF (romanesc sau strain ) credeti ca ar fi de folos mamei mele (79 de ani, bolnava de dementa) ?

Link spre comentariu

Medicul va spune . Poate mama dvs . ( multa sanatate ! ) are si alte afectiuni , care pot constitui contraindicatii . Poate ELF face mai mult rau decat bine etc . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cel mai bine ar fi să împrumutaţi diverse modele şi să le testaţi pe rând cel puţin o lună fiecare.Astfel aţi vedea dacă există vreun efect, altfel daţi banii aiurea.

Link spre comentariu

Cu siguranţă nu prea veţi găsi doctori cu experienţă în astfel de terapii pe la noi.Aparate de gen puteţi împrumuta doar de la cei ce deţin aşa ceva.Îi puteţi probabil găsi căutând pe net discuţii între cei ce utilizează astfel de terapie, bănuiesc că există şi forumuri pe astfel de profil.Cred că găsiţi şi pe Elforum posesori de astfel de dispozitive, s-a mai discutat despre ele şi in trecut pe aici..

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator IonelS

Va salut. Am comandat un Spiridus.. Problema mea este ca nu am vreo modalitate de a masura ceea ce emite acest aparat, daca emite ceva.. Am doar 3 "aparate" de musurare - doua pisici si un papagal. Cam ce ar trebui sa observ comportamental la aceste trei necuvantatoare ? 

Multumesc anticipat ! 

Link spre comentariu

N - ar trebui sa constatati direct , ca sa zic asa ? Adica pe propria persoana , sau pe cei din familie ...

P.S. - daca miauna papagalul , cum ( bine ) spune dl . Validae , nu - i schimbati hrana . Trebuie umblat la setarile aparatului , sau returnat . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cateodata se poate constata cu un multimetru analogic , setat pe cele mai mici domenii ( tensiune , sau curent - pe proba ) . Avantajate sunt cele de 100kohmi/volt , dar merge si un Mavo 35 , sau similare . Se apropie un reofor de aparat , la nevoie se poate infasura in jurul ... Celalalt reofor , intins in directia opusa . Acul va pulsa in ritmul semnalului , sau ceva vibratie , deviatia e mica dar vizibila . Eventual o dioda cu germaniu conectata corect intre reofori , sau acestia in scurt si dioda inseriata cu una din bornele multimetrului , aparatul setat pe mV tensiune continua , facuta o bucla ( cerc ) din  cablurile reoforilor , si aparatul asezat in mijloc . Dezavantajul e prezenta diodei , trebuie sa existe in dotare , si sa fie gasita si corect conectata . Altfel acul va lucra invers ( vizibil si asa ) . Merge si cu digitalele mai saracutze , gen DT .  

P.S. - mai important este efectul , inteleg ca pentru aceasta a fost achizitionat . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
La 08.10.2019 la 6:50, IonelS a spus:

Puteți să-mi spuneți de unde sa împrumut aceste tipuri de aparate  ? Cat despre doctori ..., aceștia nu prea au treabă cu acest tip de medicina.

Puteti spune unde ati gasit informatia ca exista un aparat care ajuta la tratarea acestei boli ?

Chiar am pe cineva in familie care este intr-o faza incipienta. Va trimit eu un aparat daca aveti o informatie folositoare. Doctorii, chiar si din alte parti, nu ofera solutii pentru asa ceva, ar ajuta doar un fel de gimnastica a creierului, socializare, arte, yoga, probabil pentru a forma noi conexiuni neuronale in zonele bune.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

As dori sa realizez si eu ELF cu 741 si 386 daca are cineva schema cablajului si cei care au realizat acest montaj ce valori au folosit la condensatoarele si rezistentele din reactia oscilatorului la 741 pentru ca nu vad logica de se foloseste un comutator cu 2 retele rezistive cu 2 potentiometre cand se poate folosi un sigura retea cu un singur potentiometru din care reglezi frecventa

Link spre comentariu
La 03.01.2015 la 18:47, validae a spus:

David Walonick a testat procedeul pe câinele unui vecin.Câinele suferea de convulsii și după atașarea unui dispozitiv portabil la zgardă, convulsiile au încetat. Cred că la câine nu se poate vorbi de efectul Placebo  :rade:

Nu, aici avem efectul lui..Pavlov!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări