remus68 Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Mikella mai traiesti? Daca "da", atunci spune cum te simti? Ce efect are? Link spre comentariu
mikella Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Mai traiesc, pentru ca inca nu l-am folosit din cauza ca nu mai am bobina.Am dezlipit bobina pentru masuratori si teste si mi-a furato pisicul de nu o mai gasesc.Fac alta poate chiar astazi si va spun ce simt.Poze mai pe seara dupa ce fac si bobina! Edit: Gata bobina! Pun si poze cum am promis,Imi cer scuze pentru calitatea lor dar este la pensie camera mea, Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Sa nu va asteptati la efecte dupa o zi. Link spre comentariu
mikella Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Exact cum zice si domnul dan, efecte cum apar postez aici daca este cazul.Deabia ieri l-am facut si nu pot sa zic ca gata mi-a trecut nustiu ce durere sau stiu eu mai ce. Efecte imediate se pot obtine cu "dusul electronic''.Eu l-am folosit la dureri de spate cu succes.Este un topic deschis de mine in sectiunea aceasta, acolo este schema si ce mai este nevoie. Si nu va temeti ca nu inebunesc daca folosesc aparatul cu unde electromagnetice. Pun sotia sa va scrie daca patesc eu ceva . Sanatate! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Pun sotia sa va scrie daca patesc eu ceva. Sanatate! Mai bine las-o pe ea sa incerce terapia ELF... Link spre comentariu
mikella Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Am o vecina care ma supara, mai bine ii pun jucaria sub geam si daca este rostul de coliva va chem si pe voi! Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 Am o vecina care ma supara, mai bine ii pun jucaria sub geam si daca este rostul de coliva va chem si pe voi! daca aparatul functioneaza?...atunci vecina o sa va mai streseze multi ani si nu o sa mancati coliva prea curand. acum vorbind serios... ce diametru are sarma bobinei sau nu este critica?poate il incercati mai repede ca as vrea sa-l fac si eu daca da rezultate bune pt reumatism sau fracturi nerecuperate complet.vreau sa-l fac pt mine dar n-as vrea sa fiu propriul meu cobai. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 Am un amic care in urma cu vreo 22 de ani pe vremea lui ceasca a fost lovit cu masina de un doctor beat si aruncat vreo 10m si a avut o fractura urata de tibie si peroneu.De vreo 5 ani a inceput sa aiba dureri mari.I-am facut un aparat din asta si de atunci nu mai are probleme. Link spre comentariu
Vizitator ignitronul Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 La intrebarea "functioneaza terapia cu acest aparat?" raspunsul nu poate fi strict da sau nu.Am realizat un montaj asemanator cu "spiridus" ca si principiu dupa schema dintr-o revista straineza. In 1 ora era gata pe cablaj de test.M-am simtit norocos ca dupa o betie cu bere ma durea capul ingrozitor, prilej pentru testare. L-am folosit si a functionat, durerea a disparut in mai putin de o jumatate de ora.Tovarasul meu de pahar si vecin in acelasi timp avea aceleasi simptome asa ca l-am invitat la experiment. La fel, l-a parasit mahmureala aia nasoala in sub jumatate de ora insa diferenta era ca aparatul a fost oprit cat l-a folosit el. De lene nu mai montasem si celebrul led martor. Mi-am dat seama dupa aia.Nu vreau sa neg faptul ca ar da rezultate dar trebuie luat in calcul si efectul placebo. Autosugestia are o oarecare influenta asupra functionarii organismului si poate in multe cazuri sa grabeasca procesul de vindecare. Pentru ca testul sa fie corect trebuie sa o putem elimina din diagrama.Astept cu interes rezultatele voastre. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2011 In tratamentele medicamentoase efectul placeba este undeva la 55% daca bine tin minte.Asa ca este normal ca si aici sa fie ,,vizibil,, efectul placebo. Link spre comentariu
norad Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Am atasat cateva pagini scanate din cartea Electronica in medicina, Editura Tehnica 1964; capitolul Electroterapia. E destul de interesanta cartea cu toate ca este destul de veche. Este explicat destul de bine influenta curentului alternativ la diferite frecvente, asupra corpului omenesc. Daca vrea cineva sa scaneze mai mult din aceasta carte si sa o puna la dispozitia celor interesati, atunci cu cea mai mare placere i-o imprumut. Dar sa fie cineva din Iasi si cu vechime pe forum, caci nu ma complic sa o trimit prin posta. Ma bucur ca se abordeaza asa ceva pe forum. O sa deschid si eu un topic referitor la sarlatania numita biorezonanta, dar trebuie sa ma mai documentez nitel. http://ifile.it/q7idmg5 - Notiuni de electroterapie Link-ul de mai sus o sa fie valabil o perioada limitata de timp. Sa-l faca cineva permanent, daca se poate. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 Pe mine m-ar interesa mult cartea asta daca se poate scana ar fi super. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 E apreciabil ca ai dat schema spiridusului, si as dori sa aflu daca forma undei conteaza-trebuie sa fie sinusoidala, dreptunghiulara? Despre oscilator ce sa zic? A fost un expo unde se vindeau cu 100lei cele mici, cu baterie de 12V si 4011 in varianta smd, si parca 500lei cele mai mari, cu baterie de 9V. Cele mici intrau in carcasa de telecomanda auto.S-a facut vreun circuit de rezonanta pasiv, tip LC pe frecvente Schumann? Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 forma undei conteaza-trebuie sa fie sinusoidala, dreptunghiulara? ......cu baterie de 12V si 4011Daca este generata cu 4011, este dreptunghiulara. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Pai trebuie precizat ce fel de unde sa folosim, pentru ca efectele negative nu apar in cateva minute, ore, zile. Unii sustin ca folosirea alternativului in secolul XX e responsabil de cancere, pe langa alimentatie, stres. Cred ca schema a fost optimizata totusi, 4011 e arhaic, ca mai toate MMC-urile si CDB-urile anilor 80. Sinusoide se pot scoate cu 4T pe "final" (suna a domeniu audio) fara CI. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum