hpavictor Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Oare cum am putea folosi aceasta informatie ( reactia corpului la frecventa 528Hz ) ? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Daca nu sint decit 3 milioane din miliardele de locuitori ai pamintului cei care iau de bune asemenea aberatii, inseamna ca totusi Pamintul mai are o sansa! Link spre comentariu
Cristian74 Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Pai cate miliarde au acces la internet? Cate miliarde pot avea acesta informatie? si 3 milioane este enorm pentru informatia asta. Link spre comentariu
validae Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Se cunosc de mult cazuri de influențare benefică a organismelor cu ajutorul muzicii clasice, deci clar că sunt anumite acorduri sau chiar simple frecvențe ce ajută, dar nu trebuie să cădem în extrem, există și e destul de puternic efectul Placebo.Acesta se manifestă mai mult la cei mai creduli și ușor influențabili, predispuși astfel și la hipnoză Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 1, 2017 Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 Eu cred ca un sambure de adevar este acolo problema e sa sti sa folosesti asemenea tehnici. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 http://www.emil.matei.ro/magnetizator.php Scurt si la obiect... Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 2, 2017 Autor Partajează Postat Mai 2, 2017 da .Schema asta cu 4011 este schema primului ,,spiridus,, aparut pe piata si vandut cu sute de lei. Link spre comentariu
lutza2 Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 Am vazut la chinezi generatoare de pulsuri schumann wave, frumusele, cu bobina realizata pe pcb si foarte piperate la pret. Intrebarea care ma roade este daca e benefic un generator pe 7.83Hz sau trebuie cautata "rezonanta Schumann", adica e mai bine sa captezi acea frecventa si sa o amplifici cumva ? ? Din toate electronicele astea se pare ca tot mai bun e mersul in labele goale pe pamant (nu asfalt), imbratisatul copacilor, talasoterapia si alte chestii din astea. Link spre comentariu
em2006 Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Daca bobina e realizata pe pcb, fara miez, cum se pot obtine frecvente atat de joase? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Chinezul a văzut în acest dispozitiv o oportunitate comercială, iar faptul că o bobină ,,imprimată,, pe PCB e ușor de realizat și ieftină a fost un avantaj pentru el, probabil nu prea l-a interesat faptul că acea bobină nu are niciun efect din cauza inductanței foarte mici pentru frecvența foarte mică de lucru. Link spre comentariu
gsabac Postat Iulie 30, 2017 Partajează Postat Iulie 30, 2017 (editat) O metoda chirurgicala mai putin invaziva este: Distrucţia (ablaţia) cancerului incipient sau cu metastaze hepatice, endometriale, varicoase, pancreatice sau pe colon, cu microunde. Practic, in timp real cu vizualizarea ecografica de inalta rezolutie, se introduce o sonda cu diametrul de citiva mm in centrul zonei canceroase pe care o supraincalzeste si astfel o distruge. Un exemplu pe glanda tiroida. Practic microundele nu au rol in tratament sau la modificarea structurii genetice ci doar supraincalzeste zona. Este o metoda de tratament utilizata pe larg si la noi. Operatia este suportata cu usurinta si deasemenea convalescenta. @gsabac Editat Iulie 30, 2017 de gsabac Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 30, 2017 Partajează Postat Iulie 30, 2017 Pai si de ce se feresc unii de cuptorul cu microunde? Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 30, 2017 Partajează Postat Iulie 30, 2017 (editat) Sa nu - i scoata " rascopti " , daca se iau cu alte alea ... , nestiutori ! Adica nu stiu ce - i bun ... Editat Iulie 30, 2017 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 31, 2017 Partajează Postat Iulie 31, 2017 Aveti un linc cu tratamentul tiroidei prin aceasta metoda ? adica unde, ce spital sau doctor ? Link spre comentariu
gsabac Postat August 1, 2017 Partajează Postat August 1, 2017 Eu am gasit metoda aici, clinica este in India: http://www.thyroidablationnow.com/#microwave-ablation Folositi meniurile pentru detalii si pentru contact folositi meniul CONTACT US Puteti cauta clinici cu expresia cheie: thermal microwave ablation of thyroid nodules Eu am gasit o relatie Germania: http://www.dzta.de/1/our-services/microwave-ablation/ @gsabac Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum