Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ELF terapia cu unde electromagnetice.

Postări Recomandate

Am vazut cateva ingrijorari despre siguranta expunerii la unde electromagnetice.

Din ce stiu eu pana acum, nu s-a demonstrat o relatie sigura intre expunerea indelungata la unde electromagnetice si cancer, dar pot da ceva modificari functionale cerebrale, cum ar fi cefalee, vertij sau greata.

In ceea ce priveste intensitatea campului magnetic...

Aparatele de RMN au un camp magnetic cuprins intre 0,5 si 7 Tesla, cele uzuale si pana la 60 T pentru unele folosite in cercetare. Nu exista norme pentru folosirea lor in timp, practic numarul de investigatii la un pacient poate fi nelimitat (totusi se impune o precautie de bun simt). Singurele limitari pe care le cunosc sunt ca se foloseste o energie de max 4w/kg pentru a nu incalzi corpul ca intr-un cuptor cu microunde. Expunerea este undeva intre 15 si 45 mimute, depinde de ce suprafata vrei sa scanezi.

Mai nou au aparut si la noi ceva aparate cu unde electromagnetice pentru tulburari neurologice si psihice, cu rezultate mai modeste, dar exista rezultate.

Editat de tommymd
Link spre comentariu
Vizitator overseas

Cat a costat?Cred ca se poate reproduce.Ce integrate are?din poza eu nu vad.

Am facut o poza cat se poate de apropiat de sonda si se vede sub plasticul portocaliu (de altfel bine lipit peste cele 4 surubele) o bobina gen spider direct pe cablajul imprimat...

poza:

apoi  frecventele de lucru sunt masurate si trecute in instructiunile de folosire:

Amplitudinea de 70mV

poza la 200Hz:

Are 3 circuite integrate si 3 tranzistori:

(sper sa nu gresesc)

HEF 4028

HEF4075

NE555

2N4447

2N2222

si un BC care comanda Buzzerul

Se comuta senzorial fiecare frecventa prin apasarea scurta a microswichurilor.

Led-ul de pe sonda clipeste, ceea ce imi spune ca sonda are inca un circuit, cel putin care comanda led-ul monitor si bobina spider.

Oricum procedura de tratament descrisa in prospect atat cat inteleg eu italiana, este foarte apropiata de ce am descris pe forum ceea ce imi intareste convigerea ca suntem pe un drum foarte bun cu experimentele noastre.

Am sa punctez si bibliografia din prospect pentru studiu.

Pretul aparatului, nu este un secret fix  38 Euro (este cumparat la SH, dar face toti banii)

Editat de overseas
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu se închide topicul, dar contul ,,overseas,, a fost blocat pentru utilizarea de clone (conturi multiple ale aceluiași utilizator).Drept ,,răzbunare,, userul respectiv a șters și atașamentele postate....fără comentarii.Dar a mai păstrat cel puțin un cont sub alt nume.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări