Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ELF terapia cu unde electromagnetice.

Postări Recomandate

Vizitator overseas

Mai bine din frecventa retelei cu un divizor cu pasi de 1Hz >> in plaja 1-16Hz.

P.S. Cand te electrocutezi nu te TRATEZI ci te malTRATEZI...

:ras:

Vad ca rezisti....bine dupa ..."tratament"... :aplauze e clar...nu-mi mai bat capul cu "elf-ul"...trebuie sa incerc alt montaj...

Terapia ELF este greoaie necesita timp si experienta si eu iti zic ca nu trebuie sa iti bati capul cu ea.

Editat de overseas
Link spre comentariu
Vizitator overseas

Continuare...

2) Principiul de utilizare a terapiei ELF prin folosirea tehnicii "incordare- relaxare".

Acest principiu care sta la baza tehnicii "incordare- relaxare" consta in familiarizarea trupului si a mintii noastre cu diferenta dintre incordare si relaxare. Aceasta procedura simpla si usor de invatat, cuprinde o tensiune musculara constienta, urmata imediat de o relaxare in timp ce utilizam terapia ELF.

Intr-o prima faza a exercitilor in timpul terapiei ELF sunt vizate grupele diferite de muschi care sunt incordate pe rand, pe parcursul unor sedinte separate de exercitii.

Aceste grupe sunt: mainile, bratele, picioarele, pieptul, spatele, umerii, gatul si fruntea.

Numai dupa ce ajungeti sa controlati fiecare grup in parte, va trebui sa asamblati metoda si sa o folositi pentru a va relaxa toti muschii in timpul unei singure sedinte.

Prezentarea a 8 seturi de exercitii  de destindere, cate unul pentru fiecare grup de muschi, exercitii asistate ELF.

Sedinta de exercitii nr.1 - Mainile:

Incordarea : Tineti mainile intinse pe langa corp, strangeti-va pumnii cat de tare puteti. Mentineti-i stransi cel putin 10 secunde...La inceput, puteti sa va incordati doar cate o mana.

Relaxarea: Eliberati tensiunea din maini si lasati-va degetele sa se destinda incet si sa stea moi, in prelungirea mainilor.

Repetati acest exercitiu de 5 ori cu incordarea 10 secunde, dupa momentul de tensiune maxima. Dupa trei reprize ramaneti cu mainile relaxate si odihniti-va 20-30 de minute.

In tot acest timp oscilatorul ELF este pozitionat in preajma sau pe mana care se incordeaza - relaxeaza inclusiv si in timpul celor 20 - 30 de minute de relaxare.

Acest exercitiu de relaxare este in videoclipul prezentat intr-o pagina anterioara. (sub Turnul EIFFEL) https://www.youtube.com/watch?v=_rS9NpLGIiw&list=UUcU8k7FL48-tF_4nWugjraA

va urma...

Continuare...

Sedinta de exercitii nr.2 - Bratele:

Incordarea: Ridicati bratele si tineti-va pumnii stransi cel putin 10 secunde.

La inceput, puteti incorda doar cate un brat.

Relaxarea: Lasati-va bratele sa cada moi pe langa corp. Degetele ar trebui sa va atarne moi si imobile.

Repetati exercitiul de trei ori, incordandu-va la maximum de fiecare data. Dupa trei reprize, mentineti-va bratele imobile si moi timp de 20-30 minute; In tot acest timp oscilatorul ELF este pozitionat in preajma sau pe bratul care se relaxeaza. 

Sedinta de exercitii nr.3 - Picioarele:

Incordarea : Impingeti-va picioarele in jos, cat puteti de tare, cel putin 10 secunde. De asemenea, degetele de la fiecare picior ar trebui sa fie indoite in jos.

Relaxarea: Lasati-va picioarele si degetele sa se relaxeze, in timp ce picioarele sunt foarte destinse.

Repetati acest exercitiu de trei ori, incordandu-va la maximum de fecare data. Dupa trei reprize, mentineti-va picioarele imobile si moi timp de 20-30 de minute cu oscilatorul ELF pozitionat in preajma sau  pe piciorul care se relaxeaza. Nu le incrucisati niciodata pe durata acestui exercitiu.

Sedinta de exercitii nr.4 - Abdomenul:

Incordarea: Sugeti-va muschii abdominali cat de mult puteti, mentinandu-i astfel cel putin 10 secunde.

Relaxarea : Destindeti-va incet muschii abdominali si ramaneti intins, fara sa va miscati.

Repetati acest exercitiu de trei ori, incordandu-va la maximum de fiecare data. Respirati incet si permiteti abdomenului dvs  sa se relaxeze. Dupa trei reprize, ramaneti destins timp de 20-30 de minute cu oscilatorul ELF pe abdomen. Daca aveti dureri in zona abdominala plasati aparatul cu bobina in locul dureros (De preferinta ELF 3D).

Va urma...

Sunt persoane care comercializeaza produse de tip "Spiridus" direct interesate sa dispara acest topic.

Sunteti una din ele?

Editat de dan cod
Off topic nu se mai discuta aici.
Link spre comentariu

Vad ca discutiile au luat-o complet pe aratura tocmai cand incepusem si eu sa ma interesez de subuect.

Pacat.

Se pare ca bodega nu e de ajuns pentru vorbit discutii.

Cred ca e mai bine sa ma retrag de pe aici.

Am curatat topicul asa ca ar fi pacat aceasta retragere din aceasta discutie mai ales ca sunteti la obiect.

Link spre comentariu
Vizitator overseas

O.K.-Sper sa se vina cu ceva date concrete nu cu ..."am avut o senzatie..."

Rezultatele sunt pe termen lung si trebuie sa aiba un diagnostic pentru care sa se trateze, altfel este doar profilaxie.

Link spre comentariu

Glumesc,desigur...ma intereseaza in ce stadiu a ajuns @marele Savant ....poate are nevoie de un sfat...sau poate ne da un sfat... :56

Astept sa apara patronul la serviciu sa-l pacalesc de niste BD-uri si de niste radiatoare pentru ele! Daca mai construieste cineva versiunea aceasta si-l pot ajuta cu sfaturi, cu mare placere!

Link spre comentariu
Vizitator overseas

Astept sa apara patronul la serviciu sa-l pacalesc de niste BD-uri si de niste radiatoare pentru ele! Daca mai construieste cineva versiunea aceasta si-l pot ajuta cu sfaturi, cu mare placere!

M-am apucat sa-l fac mai intai trebuie sa gasesc un PIC16F84 si apoi sa-l scriu hex...

Am gasit o schema de interfata cu MAX 232 pentru serial RS232 dupa ce le construiesc pe astea... ma apuc de Moodloop.

Editat de overseas
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări