svsu Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Am terminat si eu, experimental, varianta cu TUJ. Montaj paianjen în carcasă de aprinzător de aragaz. Am observat că frecvența de clipire a led-ului variază dacă diferă orientarea aparatului față de NS (mai rară) recte EV (mai deasă), și în funcție de locul unde îl aplic. Sau de camera unde se află aparatul. În aer liber clipește, aproape peste tot, normal (2-18 Hz). Niște poze: Editat Ianuarie 2, 2015 de svsu Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Am terminat si eu, experimental, varianta cu TUJ. Montaj paianjen în carcasă de aprinzător de aragaz. Am observat că frecvența de clipire a led-ului variază dacă diferă orientarea aparatului față de NS (mai rară) recte EV (mai deasă), și în funcție de locul unde îl aplic. Sau de camera unde se află aparatul. În aer liber clipește, aproape peste tot, normal (2-18 Hz). Niște poze: IMG_3436.jpg IMG_3438.jpg Este corecta observatia ta,pentru ca se absoarbe energia oscilatorului asa cum deja intuiesti. Vroiam sa adaug ca s-ar putea face si un fel de detector al zonelor bolnave din organism pe langa faptul ca vezi unde energia este absorbita mai mult sau mai putin. Ne mai trebuie ceva experienta , acum este o noutate aceasta schema dar in curand va fi un montaj "fenomenal".Multumesc pentru feedback. Editat Ianuarie 2, 2015 de overseas 1 Link spre comentariu
svsu Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Este corecta observatia ta,pentru ca se absoarbe energia oscilatorului asa cum deja intuiesti. Vroiam sa adaug ca s-ar putea face si un fel de detector al zonelor bolnave din organism pe langa faptul ca vezi unde energia este absorbita mai mult sau mai putin. Ne mai trebuie ceva experienta , acum este o noutate aceasta schema dar in curand va fi un montaj "fenomenal".Multumesc pentru feedback. Pe unde Lungi am cam de la 15 cm sunetul de bătaie. Lângă radioreceptor bubuie. Ce variantă din acelea simple aș putea să mai încerc, aceea cu doi tranzistori la 4,5V? Cu bobina (ciudat) la 1 mH? Editat Ianuarie 2, 2015 de svsu Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Pe unde Lungi am cam de la 15 cm sunetul de bătaie. Lângă radioreceptor bubuie. Ce variantă din acelea simple aș putea să mai încerc, aceea cu doi tranzistori la 4,5V? Cu bobina (ciudat) la 1 mH? Da e bine la 15cm dar iti recomand sa-l faci receptor ELF cu frecventa de receptie fixa ca acela prezentat de mine. Oscilatorul care vindeca este recomandat pentru cei care au deja cateva luni de utilizare si organismul lor s-a obisnuit cu terapia ELF. Asa cum s-a mai spus in acest topic din nefericire organismul se obisnuieste cu timpul cu terapia ELF. Iti recomand sa alternezi diverse variante ca sa prelungesti cat mai mult efectele benefice ale terapiei ELF. Metoda de a utiliza terapia pe termen lung dar cu pauze de 1 luna la fiecare 3 luni cred ca este cea optima dar repet este pur experimentala si depinde de la un organism la altul. Eu m-am vindecat cam dupa aproximativ 3luni de utilizare zilnica, apoi m-am relaxat (am utilizat oscilatorul pentru relaxare)...In prezent incerc in mod voluntar sa ajut cu scheme si sfaturi din experienta mea pe cei interesati din Romania si din diverse zone ale lumii. Acum lucrez la un generator ELF revolutionar, care poate actiona asupra unui organ intr-o maniera totala (din toate directiile) in timpul recomandat de 25-45minute, inca nu i-am dat un nume de "botez" dar cand va fi gata si voi fi multumit de rezultate am sa-l public in exclusivitate pe elforum . Editat Ianuarie 2, 2015 de overseas Link spre comentariu
svsu Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Pâna la urmă pentru 1 mH ce miez ar merge, și ce bobinaj? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Miine daca ma scol mai de dimineata, voi incerca sa fac si eu montajul din epe. Sint curios ce efect are asupra plantelor de apartament. Nu sint sigur ca am timp sa-l termin deoarece dupa amiaza sint la job, dar incerc sa fac cit mai mult. Link spre comentariu
svsu Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Are cineva doua bobine de demagnetizare tub cinescop color(unul cu diagonala mica (aprox. 31) si al doilea mare(aprox.51..)si care nu-i mai trebuiesc ??? Imi sunt necesare pentru a dezvolta acest proiect...scuze daca am deranjat pe cineva cu aceasta postare aici...macar sa-mi spuna ce rezistenta a masurat la capete si ce lungime au bobinele eventual grosimea cablului(firelor)nu mai zic de inductanta(de fapt asta me intereseaza)poate cineva cu LC-metru... L = (μ ^ 2 x N x S) La MULTI ANI-ELFORUM !!!! Pe demagnetizare de 11AK37 diagonala mică am 9 ohmi cu 17 mH. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Uitați aici ce folosesc unii pentru tratamentul durerii: http://cdn.shopify.com/s/files/1/0052/6942/products/ActiPatch_30_Day_Device_Illustration_00331222-5183-4cc6-b231-3771956aeb73_large.jpg?v=1379530163 Fără bobine greoaie cu miez. Binențeles că puterea e foarte mică, fiind alimentate cu baterii gen AG13. Editat Ianuarie 2, 2015 de validae Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) S-au facut ceva calcule legat de bobina , daca te referi la schema cu TUJ este bine si cu bobina executata de tine. Daca calculezi cu calculatorul de aici :http://www.66pacific.com/calculators/coil_calc.aspx ar fi cam 3500spire fara miez pe carcasa D=0,7cm L=3cm... Cu miez e bine ce ai facut tu. Bobinele mele asa cum am specificat pentru montajul ELF 3D si ELF TUJ au aprox 850spire /Cu Em 0,12...0,2mm pe miez Fe (surub)de 6-7cm lungime si 4mm diametru. http://www.elforum.info/uploads/monthly_11_2014/post-233754-0-16975800-1416770599.jpg Editat Ianuarie 2, 2015 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Am masurat o bobina facuta pentru un ELF TUJ si are 1,69mH/ R=7,9 0hmi pentru 850spire CuEm 0,18mm pe surub D=4mm si L=6cm: E mai mare de 1mH probabil ca si modul de bobinare vrac contribuie la marirea inductantei (prin suprastraturi) dar daca se face cu rabdare spira langa spira va fi de 1mH nu contest asta. Asta e practica nu e ce trebuie Aparatul functioneaza cu bobinuta asta foarte bine si nu trebuie sa va faceti griji din aceasta privinta...Ar fi culmea sa va stresati din asta in timp ce va tratati impotriva stresului. Ok? am incercat sa fac o gluma pe tema stresului. Editat Ianuarie 2, 2015 de overseas Link spre comentariu
amudsen Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Cred ca o antena mai lunga este benefica propagarii semnalului, (o arie mai mare de acoperire). Partea ca "incalzeste" portiunea afectata, cred ca se poate face legatura cu aparatele de tratament diamagnetice , se poate incerca forma de tor antena (cine lucreaza in domeniu ne poate da o parere avizata). Oricum, sunt curios si voi incerca si eu acest montaj cu pic. Un an nou bun tuturor! Editat Ianuarie 2, 2015 de amudsen Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Nu are treaba cu nicio antenă, se folosește doar efectul câmpului magnetic la astea.... Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Cine face montajul cu Pic sa posteze după ce este gata sa vedem si noi.Si eu vreau sa fac unul. Link spre comentariu
svsu Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 (editat) Am masurat o bobina facuta pentru un ELF TUJ si are 1,69mH/ R=7,9 0hmi pentru 850spire CuEm 0,18mm pe surub D=4mm si L=6cm: DSC00242.JPG DSC00251.JPG E mai mare de 1mH probabil ca si modul de bobinare vrac contribuie la marirea inductantei (prin suprastraturi) dar daca se face cu rabdare spira langa spira va fi de 1mH nu contest asta. Asta e practica nu e ce trebuie Aparatul functioneaza cu bobinuta asta foarte bine si nu trebuie sa va faceti griji din aceasta privinta...Ar fi culmea sa va stresati din asta in timp ce va tratati impotriva stresului. Ok? am incercat sa fac o gluma pe tema stresului. Păi aici este problema. Atît montajul cu TUJ cît și cel 3D folosesc bobine de 1H nu 1mH, conform celor prezentate. Deci 1mH sau 1H? This is the question! Am mai găsit ceva: http://diyparadise.com/w/thank-you-mr-schumann/ Editat Ianuarie 3, 2015 de svsu Link spre comentariu
em2006 Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Uita-te cum a facut "bobina" pe cablaj. E un bun exemplu de realizare a unui rezistor antiinductiv. Mare-i gradina Domnului! ... http://diyparadise.com/w/thank-you-mr-schumann/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum