Vizitator overseas Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 (editat) Un experiment destul de elocvent in favoarea terapiei ELF este cel pe care l-am realizat la 10.000m altitudine in timpul unui zbor de croaziera. Pentru ca am reusit sa-mi rezerv un loc la fereastra am facut si un filmulet cu acest experiment. Am folosit miniELF-ul ascuns de privirile indiscrete ale calatorilor din imediata vecinatate, in toseca aparatului foto.MiniELF-ul a fost activat circa 45 de minute... https://www.youtube.com/watch?v=l7Z5mEbuvu4&feature=youtu.be Rezultatul este impresionant, se simte o relaxare puternica atunci cand oscilatorul interactioneaza cu zona sternului pe frecventa de 7,8Hz. Am ajuns la destinatie cu bateriile biologice full incarcate si am simtit efectiv o revigorare puternica, experienta este intr-adevar deosebita. Cautand o explicatie s-ar putea ca rezonanta Schumann sa fie puternic diminuata la acea altitudine, oricum se simte o oarecare libertate in timpul zborului, si o puternica relaxare cand se interactioneaza cu ELF-ul.Recomand acest experiment celor care calatoresc cu avionul si au nevoie de relaxare inainte de a intra in "tirania stresului". Editat Decembrie 1, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 (editat) Intr-adevar este impresionant sa urmaresti rasaritul de soare la 10.000m altitudine, deasupra norilor...(+ terapia ELF) Am urcat un videoclip HD cu acest splendid spectacol al naturii vazut prin hubloul zgariat al unui avion obisnuit de linie: https://www.youtube.com/watch?v=Vr0pygqE1ZM&feature=youtu.be Editat Decembrie 1, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 (editat) Cand ar trebui sa folosim terapia ELF ? Nu toate reactiile organismului nostru reprezinta simptome ale stresului ; ele depind de fiecare persoana in parte…Ceea ce pentru o persoana ar putea fi un semn al stresului, pentru altul poate fi un semn de boala. Dar simptomele pot fi impartite in trei categorii : -fizice ; -emotionale ; -comportamentale ; Terapia ELF ne vine in ajutor in urmatoarele situatii de simptome care daca sunt lasate, cu timpul , ele se agraveaza si duc cert la aparitia unor boli foarte grave. Simptome fizice : -durerile de spate -durerile musculare -slabiciunea -constipatia -indigestia -starea de greata si/sau de voma -durerile de stomac -diareea -castigul sau pierderea in greutate -pierderea poftei de mancare -mancarimile sau urticariile sau alte probleme ale pielii -durerile de piept -arsurile la stomac -palpitatiile -urinatul frecvent -mainile si /sau picioarele reci -transpiratia excesiva -insomnia -starea de somnolenta -tensiunea ridicata -Oboseala cronica -incheieturile umflate -alergiile exagerate -racelile si starile gripale frecvente -Tremuratul si /sau ticurile nervoase -predispozitia la accidente (iritarea permanenta) -respiratia rapida sau dificila -dureri de cap -clipitul nervos -contractarea narilor -dureri faciale sau de maxilar -gura sau gat uscat -dificultati de inghitire -inflmatiile limbii -durerile de gat -ameteala -dificultati de vorbire, proasta articulare a cuvintelor sau balbaiala Simptome emotionale : -iritabilitatea _trecerea rapida de la o stare de spirit la alta -stari depresive -agresivitate neobisnuita -Pierderea memoriei si a capacitatii de concentrare -nelinistea sau hiperexcitabilitatea -iritarea din cauza unor lucruri minore -cosmarurile -comportamentul impulsiv -sentimentele de neajutorare sau de frustrare -autoizolarea -comportamentul nevrotic -gandirea incoerenta -furia -incapacitatea de a lua decizii -starile de neliniste -panica -reprizele repetate de plans -gandul la sinucidere -senzatia de pierdere a controlului -perioadele de confuzie Simptome comportamentale : -scrasnitul dintilor -incruntarea fruntii -rasul nervos pe un ton inalt -batutul din picior sau din deget -roaderea unghilor -smulgerea parului sau rasucirea acestuia pe degete -fumatul excesiv -excesul de medicamente prescrise -consumul excesiv de alcool -mancatul nervos -regimul alimentar neselectiv -mersul in lungul si in latul camerei -meditatia prelungita -pierderea interesului fata de propria infatisare -schimbarea brusca a obiceiurilor sociale -incetineala cronica Daca invatam sa ne recunoastem semnele minore, aparent neimportante, putem deveni constienti de sursele stresului nostru, reusind si cu ajutorul terapiei ELF sa impiedicam aparitia simptomelor serioase si sa controlam mai usor tensiunea care are tendinta de a ne subjuga (‘Tirania stresului ‘) Editat Decembrie 5, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 (editat) In seara aceasta am sa descriu mai mult prototipul ELF-ului 3D, pentru a raspunde la intrebarile care mi-au fost puse de cativa useri. Constructia bobinelor: Si realizarea practica in carcasa se vede in videoclipul urmator. Ulterior am adaugat cate un led inseriat cu fiecare bobina pentru a pune in evidenta vizual functionarea acestuia: https://www.youtube.com/watch?v=jqQgP_YoGOM&feature=youtu.be Si o poza cu interiorul acestui ELF 3D: Editat Decembrie 7, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Aplicarea cu succes a terapiei ELF in "Epuizarea Nervoasa". Termenul de "epuizare nervoasa" este adesea folosit ori de cate ori vorbim despre stresul provocat de munca pe care o depunem, pentru ca epuizarea a devenit o problema majora in multe ocupatii. Pe scurt epuizarea este un proces pe parcursul caruia o persoana ce era candva productiva si dedicata muncii sale, isi pierde treptat orice interes legat de slujba sau de profesia sa. Victimele acestui fenomen trec adesea prin epuizare fizica si emotionala, manifesta un dezinteres total fata de munca si se izoleaza de colegii de serviciu. Epuizarea nu este in totalitate identica cu stresul. Ea este mai degraba rezultatul direct al expunerii prelungite la conditii stresante de munca.Desi epuizarea poate aparea la oricine, indivizii cei mai vulnerabili sunt cei care au de-a face cu oameni , in fiecare zi. Terapia ELF folosita in special seara are un efect foarte puternic pozitiv si elimina cu succes aceasta epuizare acumulata din circumstantele vietii de zi cu zi. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Ma tot intreb la ce mai exista medici si spitale daca o bobina si un surub rezolva majoritatea bolilor existente. Presupun ca cel cu trei bobine invie si mortii!!! Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 (editat) Ma tot intreb la ce mai exista medici si spitale daca o bobina si un surub rezolva majoritatea bolilor existente. Presupun ca cel cu trei bobine invie si mortii!!! Previne majoritatea bolilor existente, si in faza incipienta pot fi chiar vindecate, dar daca doctorul iti spune sa te operezi eu zic sa te operezi nu sa folosesti terapia ELF. Daca vreti sa luati chimicale iarasi va spun ca e dreptul dvs sa o faceti. Terapia ELF nu este pentru oricine, la fel ca si vindecarea prin alte mijloace decat pentru cei ce cred (se incred )in acele mijloace. De exemplu daca luati un tratament si nu credeti ca va este bun, nici vindecarea nu va veni asa curand... Daca nu aveti incredere in doctor iarasi nu este bine pentru vindecarea dvs. Vindecarea este de mai multe feluri: trupeasca si sufleteasca dar amandoua se fac prin credinta sau increderea in diverse mijloace terapeutice. Sunt multe mijloace terapeutice in lumea in care traim, si nu este un secret ca cele mai performante sunt bazate pe tehnologii de ultima ora (si foarte scumpe). Asa ca nu neglijati prin ignoranta terapia ELF. Si ca sa inchei si cu tema "invierii mortilor", conform unui studiu Biblic facut de mine am constatat doctrina ca toti oamenii vor invia intr-o zi a dreptatii unii pentru judecata si condamnare vesnica iar altii pentru rasplata si viata vesnica.Cel ce ii va invia este Insusi Dumnezeu, si daca nu credeti in El, nu veti crede nici in doctrina crestina a invierii. Dar nu vreau sa iau aici painea preotilor si sa va tin o predica, insa va recomand meditatia spirituala ce decurge din invatatura crestina cuprinzand si rugaciunea. Sunt oameni, in special crestinii practicanti, care marturisesc ca s-au vindecat prin rugaciune si lucrul acesta il cred si eu pentru ca cumva este o apropiere de terapia ELF. Cand cineva se roaga face liniste in sufletul sau, si se elibereaza de energia negativa (raul cum este numit in Biblie). Mai exact ajunge sa-si controleze activitatea creierului in plaja undelor teta si delta frecventele joase care sunt responsabile cu vindecarea noastra. Activitatea spirituala care se ocupa cu postul si rugaciunea are un efect special si este uneori, cand este luata in foarte serios, ca un "reset" al functionarii fiintei noastre in toate componentele ei (trup si spirit)...Este intr-un fel o explicatie destul de simplista a ceea ce crestinii practicanti o numesc regenerarea omului. Deci acest control merge si prin rugaciune dar necesita timp sa inveti sa te rogi eficient,deci trebuie sa te rogi mult si in sensul acesta se justifica si ce scrie in Biblie "rugati-va neincetat"... In schimb terapia ELF foloseste capacitatea creierului de a copia frecventele unui oscilator (ELF) atunci cand el rezoneaza cu acesta, intr-un timp relativ scurt dar terapia este si ea de durata pentru a fi eficienta in vindecare trebuie sa aveti rabdare sa folositi ELF-ul dupa un program bine stabilit. Sa va studiati pe ce frecvente creierul dvs rezoneaza si accepta ELF-ul. Etc... Editat Decembrie 8, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 (editat) Pentru ca am analizat comparativ terapia ELF cu terapia prin rugaciune am gasit un articol interesant care ne da mai multe detalii despre studiul terapiei prin rugaciune :http://www.ziare.com/magazin/cercetare/efectele-uimitoare-ale-rugaciunii-din-perspectiva-oamenilor-de-stiinta-1270602 Rugaciunea ajuta oamenii sa isi controleze emotiile si comportamentul, sustine un studiu recent.Oamenii se intorc la rugaciune, "ca un raspuns de adaptare la cerintele complexe ale societatii contemporane, si sunt recompensati cu putere sporita si capacitatea de a rezista ispitei", au spus cercetatorii.Concluziile anterioare indicau faptul ca atunci cand oamenii incearca din greu sa-si controleze gandurile si emotiile, creste riscul de izbucniri agresive precum si consumul excesiv de alcool sau alimente, subliniaza Daily Mail.Cel mai recent studiu efectuat de o echipa de psihologi germani de la Universitatile Saarland si Mannheim a constatat ca rugaciunea ii ajuta pe oameni sa-si mentina autocontrolul."O scurta perioada de rugaciune personala a contracarat efectul stresului si al epuizarii nervoase", a concluzionat echipa de cercetatori, ale carei rezultate au fost publicate in Journal of Experimental Social Psychology on-line."Aceste rezultate sunt in concordanta cu o sanatate mintala mai buna si cresc volumul de munca si capacitatile organismului, dobandindu-se un autocontrol mai eficient."Rugaciunea a avut de asemenea efecte asupra consumului de alcool, dar si a infidelitatii, care au avut niveluri mai reduse. Autorii germani au recrutat 79 de subiecti, dintre care 41 crestini, 14 atei, 10 agnostici, iar 14 au provenit din alte religii.Participantilor li s-a cerut ca timp de cinci minute fie sa se gandeasca la un lucru de o importanta deosebita pentru ei, fie sa se roage, dupa aceea au fost invitati sa urmareasca un videoclip amuzant. In prima parte a videoclipului li s-a cerut sa fie naturali, dupa care sa incerce sa-si suprime emotiile si sa-si controleze reactiile faciale.In cele din urma, li s-a aplicat testul Stroop, pentru investigarea rezistentei la interferenta sarcinilor, in care cuvintele care descriu culori apar in cerneluri diferite, cum ar fi de exemplu cuvantul albastru scris cu cerneala rosie.Participantii trebuiau sa raspunda la culoarea cernelii, nu la cuvantul scris, ceea ce implica autocontrol, deoarece instinctul nostru este acela de a citi cuvantul care ne apare in fata ochilor.Cei care s-au gandit la ceva deosebit in prima parte a testului au avut dificultati in a-si masca reactiile faciale, dar si in rezolvarea testului.Acest lucru nu a fost valabil pentru participantii care s-au rugat la inceputul studiului, constatandu-se ca ei au avut un nivel ridicat de auto-control pana la terminarea experimentului. Editat Decembrie 9, 2014 de overseas Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 (editat) Din dorinta de a simpifica dar fara a face rabat de la calitatea prestatiei in ceea ce priveste terapia ELF, am sa prezint in premiera pe elforum (si probabil in lume) un MicroELF de dimensiuni extrem de reduse, prototipul meu fiind asezat in interiorul unei cutiute de TIC-TAC. . Costul acestui montaj este de maxim 1Euro, si sa nu uitam ca este mult mai eficient decat un "Spiridus" cumparat cu probabil 400Euro, dar care nu emite in camp ELF (placebo). De fapt schema este un oscilator cu tranzistor TUJ, iar in lipsa se pot folosi doi tranzistori PNP/NPN, ca in schema urmatoare: circuitul imprimat: placa cu piese: Rezultatele cu acest MicroELF au fost extraordinare inca de la momentul conceperii lui in experimente pe termen scurt, si imi pare rau acum ca nu mi-a venit aceasta inspiratie de a folosi tranzistorul TUJ in terapia ELF inca de la inceputul acestui an. Oscilatorul poate varia frecventa intre 1-15Hz din potentiometrul de 250K. Am inseriat dioda LED pentru a pune in evidenta flash-urile atunci cand bobina este percursa de curent. Dupa ce acestea sunt vizualizate LED-ul se poate scoate din circuit sau se poate utiliza in continuare pentru terapia LPU. Fiind foarte mic in cutiuta de TIC TAC acest MicroELF l-a tentat, si a fost utilizat de cineva apropiat mie, si chiar mi-a confirmat functionarea prin rezultate exceptionale. A scapat de o afectiune ce il apasa de ceva timp. Avand laringita a plasat MicroELF in zona gatului (unde avea dureri) timp de aproximativ 3ore, iar a doua zi dimineata a constatat ca a fost in mod exeptional vindecat. Observand pe cei ce utilizeaza pentru prima data terapia ELF sunt impresionat de modul cum reactioneaza si vin sa imi spuna: prietene chiar functioneaza! Problema este ca nu vrea sa-mi dea MicroELF-ul inapoi nici in ruptul capului si trebuie sa imi construiesc alt prototip... PS: Urmariti regulat acest topic voi posta si alte descoperiri senzationale din acest domeniu. Editat Decembrie 10, 2014 de overseas Link spre comentariu
puriu Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Circuitul de mai sus nu genereaza chiar ELF, ci trenuri de semnale amortizate pe frecventa de rezonanta a bobinei paralel cu capacitatea proprie, probabil zeci de kHz. Pentru un ELF curat sinusoidal se poate monta un magnet permanent pe axul unui motoras electric. Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Off-topic: chiar v-aţi dus cu acest montaj sub Turnul Eiffel, ba chiar în avion? Poate îşi închipuia careva că e vreo bombă... Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 (editat) Circuitul de mai sus nu genereaza chiar ELF, ci trenuri de semnale amortizate pe frecventa de rezonanta a bobinei paralel cu capacitatea proprie, probabil zeci de kHz. Pentru un ELF curat sinusoidal se poate monta un magnet permanent pe axul unui motoras electric. Oscilatorul TUJ prezentat genereaza impulsuri in dinte de fierastrau in plaja de frecvente de 1-15Hz; Aceste impulsuri rezoneaza cu noi. Pentru frecvente mai mari de ordinul zecilor de KHz conform teoriei se ajusteaza RC. de exemplu C=10nF si R= 100K . Am retinut si ideea cu motorasul dar utilizarea magnetilor nu este o noutate se vand acele bratari care probabil sunt inca purtate de unele persoane. Off-topic: chiar v-aţi dus cu acest montaj sub Turnul Eiffel, ba chiar în avion? Poate îşi închipuia careva că e vreo bombă... Ehe, nici nu iti inchipui tu cata geografie "a vazut" acest MiniELF... Cu ELF-ul in avion nu este problema pentru ca inainte de imbarcare iti este scanat tot bagajul ei vad exact ca este un circuit electronic nu ce spui tu ca ar fi. (Ai sa intelegi cum sta treaba cand vei zbura si tu cu avionul) Editat Decembrie 11, 2014 de overseas Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Ce bobinuta de 1H se poate folosi? Se face pe surub, la fel ca celelalte sau se poate folosi o bobina pe tor de prin vreo sursa de PC sau TV? Va rog, detalii despre bobinuta. Vreau sa fac si eu acest microELF, am un amic care sufera de sindrom vestibular (vertij) si sa-l fac cobai. Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Ce bobinuta de 1H se poate folosi? Se face pe surub, la fel ca celelalte sau se poate folosi o bobina pe tor de prin vreo sursa de PC sau TV? Va rog, detalii despre bobinuta. Vreau sa fac si eu acest microELF, am un amic care sufera de sindrom vestibular (vertij) si sa-l fac cobai. In toate experimentele am folosit bobina pe surubel (cu miez de Fe), (nu am incercat alte tipuri de bobine) dar si dimensiunile ei reduse imi permite sa miniaturizez. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Intr-un mesaj mai vechi(17 Octombrie) ziceai ceva de o bobina pe ferita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum