vergil Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Cu ce program pot deschide fişierele ataşate ?Mulţumesc . 53_EP355_Orchestral_CI.zip Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 la mine cu: microsoft office !! cred ca asa se numeste ! Link spre comentariu
em2006 Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Tif se deschide cu orice program de imagini, la fel ca bmp, jpg, gif, png... etc.etc. Link spre comentariu
vergil Postat August 6, 2011 Autor Partajează Postat August 6, 2011 Înseamnă că nu are nimic în el ?Fiindca,cu orce l-aş deschide î-mi zice că nu accepta fişierul sau e corupt . Link spre comentariu
em2006 Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Pai, intai dezarhiveaza fisierele acelaea tif, apoi, pe ele le deschizi cu prog de imagini.(Orchestral_CI1.tif ; Orchestral_CI2.tif) Link spre comentariu
vergil Postat August 6, 2011 Autor Partajează Postat August 6, 2011 Poate nu am explicat cum trb .Le-am dezarhivat , apoi am incercat să le deschid cu , MSorld , LibreOffice , Miccrosoft Office document Imaging , Windows picture and fax viewer .La dumneavoastra sa deschis ? Dacă da , la mine de ce oare nu vrea ?Mai pun odata fişierele care nu se deschid . E arhivat de mine .Multumesc . Link spre comentariu
miron1947 Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Windows picture and fax viewerCu acesta sau cu Paint.La dumneavoastra sa deschis ? Dacă da , la mine de ce oare nu vrea ?Ultimele atasate de Dvs. sunt pentru alt sistem de operare(Mac).Pentru Win sunt acestea. Link spre comentariu
vergil Postat August 6, 2011 Autor Partajează Postat August 6, 2011 Mulţumesc domnu miron , acum am inţeles . Link spre comentariu
Patefon Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Sub sistemul de operare Mac OSX fisierele cu caracterele punct inainte sunt ascunse. Ele contin un preview al documentului cu acelasi nume la cere se concateneaza secventa ._ (punct linie coborata). Informatia de interes ramane in fisierele principale. In cele doua fisiere se gaseste cate o imagine 1 bit tiff de 300 dpi (cam mica rezolutia pentru cablaj dar suficienta).Ti-am facut un fisier pdf cu imaginile de acolo daca le vrei printate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum