dragon82 Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Salut.Am un touch screen spart la un telefon si problema e ca serviceul ce ar trebui sa asigure schimbarea contra cost a acestuia imi cere dublul pret fata de alt service.Motivatia celor ce imi cer o gramada de bani e ca schimbarea touch screenului implica nu stiu ce lipituri superfine etc plus si schimbarea softului telefonului,ca cica nu se poate schimba touch screenul daca nu se umbla si la soft.Ceilalti de la celalalt service mi-au spus ca de fapt touchscreenul are o mufa si nu se lipeste cum au spus ceilalti si nu necesita nici o schimbare de soft.Deci care vrea sa traga teapa? Link spre comentariu
allexx1968 Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Salut.Am un touch screen spart la un telefon si problema e ca serviceul ce ar trebui sa asigure schimbarea contra cost a acestuia imi cere dublul pret fata de alt service.Motivatia celor ce imi cer o gramada de bani e ca schimbarea touch screenului implica nu stiu ce lipituri superfine etc plus si schimbarea softului telefonului,ca cica nu se poate schimba touch screenul daca nu se umbla si la soft.Ceilalti de la celalalt service mi-au spus ca de fapt touchscreenul are o mufa si nu se lipeste cum au spus ceilalti si nu necesita nici o schimbare de soft.Deci care vrea sa traga teapa?Nu cred sa fie nevoie de lipituri,nu am desfacut foarte multe telefoane dar cu ecranele lipite nu am mai vazut de mult timp,de pe vremea ecranelor alb-negru. Link spre comentariu
dragon82 Postat August 6, 2011 Autor Partajează Postat August 6, 2011 Salut.Am un touch screen spart la un telefon si problema e ca serviceul ce ar trebui sa asigure schimbarea contra cost a acestuia imi cere dublul pret fata de alt service.Motivatia celor ce imi cer o gramada de bani e ca schimbarea touch screenului implica nu stiu ce lipituri superfine etc plus si schimbarea softului telefonului,ca cica nu se poate schimba touch screenul daca nu se umbla si la soft.Ceilalti de la celalalt service mi-au spus ca de fapt touchscreenul are o mufa si nu se lipeste cum au spus ceilalti si nu necesita nici o schimbare de soft.Deci care vrea sa traga teapa?Nu cred sa fie nevoie de lipituri,nu am desfacut foarte multe telefoane dar cu ecranele lipite nu am mai vazut de mult timp,de pe vremea ecranelor alb-negru.Pai,am desfacut si eu usor telefonul si am vazut ca atat LCD-ul cat si Touch screenul sunt prinse pe placa de baza prin niste mufe minuscule lungi cu multi pini si se scot si se pun usor...Dar ce treaba ar avea si schimbarea softului?In cazul in care e alta varianta de touch screen?Sau aia ma duc cu presul doar sa castige bani? Link spre comentariu
Mihai85 Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 de ce nu vrei sa ne spu ce tel e? ca sa nu mai dam cu presupusul Link spre comentariu
dragon82 Postat August 6, 2011 Autor Partajează Postat August 6, 2011 de ce nu vrei sa ne spu ce tel e? ca sa nu mai dam cu presupusulScuze.E un telefon ceas Fashion F1 S9110.Nici bine nu l-am cumparat ca l-am si pocnit... Link spre comentariu
Vizitator graismaster1 Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Touchscreenul se vinde aparte si poti individual sal schimbi fara nici o problema Link spre comentariu
Vizitator terran75 Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 cu ce-l lipesti pe carcasa daca nu are banda adeziva pe el ? Cu ce altceva se poate lipii si sa se aseze bine la fatza ? Am un HTC Touch 2 caruia trebuie sa-i pun touchscreen-ul. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 cu banda dubluadeziva pusa uniform ,fara incretituri si fara sa se incalece straturile. Link spre comentariu
Vizitator ady1dragos Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 unde gasesc un toachsecreen pentru panasonic eluga? Link spre comentariu
Mays Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 @ady1dragos pe ebay ai incercat, ca la noi nu cred ca ai sanseIar referitor la subiect desi e vechi poate intereseaza pe cineva, sunt destule telefoane cu touch/display lipite de placa de baza, de ex HTC hd2 modelul 1 este cu touch-ul lipit dar are lipiturile mari si vizibile incat poti rezolva si cu un letcon subtire, iar de lipit tochul de rama se lipeste cu banda dublu adeziva, dar nu deaia de librarie ci 3M sau bison e in jur de 20 de lei o rola si pe cat posibli sa fie neagra ca sa nu se observe, am vazut telefoane la care se vedea cea transparenta desi fusese taiata si pozitionata perfect. DAR nu recomand la nimeni sa schimbe singur touch-ul daca nu a mai facut-o niciodata, e aproape imposibil sa nu uiti ceva sau sa faci vre-o prostie cat de atent ai fi, 90% vei crapa display-ul care e extrem de casant, la cea mai mica tensiune crapa, eu am spart vre-o doua, primul nu era decat 260lei (nu original) la vremea aia si am vazut destui care au patit ca mine, pana la urma am reusit si am vre-o 9 touch-uri la activ schimbate ale mele si la cunostiinte, oricum trebuie evitat orice contact cu ceva metalic in zona display-ului fie ea penseta sau lama, am vazut ca sunt spatule speciale de plastic, eu am folosit un card si un plastic rigid si ascutit in varf daca trebuia sa ridic putin displayul sau sa-l dezlipesc, iar ca sa dezlipti touchul cea mai usoara si sigura varianta e prin incalzire usoara pe margini, iar apoi cu un nylon exact cum se taie chederul la masini, si mare atentie cand trageti nylonul sa nu-l fortati partea de carcasa cu display-ul se va deforma usor nemaifind rigidizata de carcasa si va crapa display-ul, la montaj la fel mare atentie dupa ce ati aplicat banda de lipire incercati sa-l pozitionati usor sa nu existe tensiune in vre-un punct, iar dupa o usoara incalzire pe margini presati-l usor de preferat pe o suprafata cat mai mare, nu in puncate, cu o rola sau o racleta de pasla. Dar repet daca nu ati facut niciodata nu incercati chiar daca pare usor dupa un tutorial sau video nu e iar dupa te dai cu capul de pe pereti si nu-ti vine sa crezi cum ai rusit si cat costa, ori gasiti touch-ul gata liptit cu display-ul, ori mergeti la cineva care a mai facut asta si isi asuma raspundere, in ambele cazuri 90% veti iesi mai ieftin.Cei de la service au si ei dreptate e greu de lipit deoarece intre rama si display e o mica diferenta de nivel daca nu reusesti sa pastrezi banda de lipire originala, iar touch-ul la majoritatea e lipit si de rama si de display si el nu are diferenta de nivel. Link spre comentariu
Vizitator ady1dragos Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 am incercat si pe eby dar nimic...ms oricum mays Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum