one Postat Ianuarie 1, 2006 Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 Si daca ai curiozitatea sa masori conductivitatea vaselinei o sa vezi ca nu conduce curentul :weedman: Link spre comentariu
Vizitator marcelatat Postat Ianuarie 2, 2006 Partajează Postat Ianuarie 2, 2006 ...a vrut chiar sa-i arat o mica demonstratie cu doua fire alimentate la 220 v infipte in vaselina termo....si sa sa vada "meseriasu" ca nu face scurt...da ce sa-i faci cainele latra ursu trece... Link spre comentariu
psanyi Postat Ianuarie 5, 2006 Partajează Postat Ianuarie 5, 2006 ...a vrut chiar sa-i arat o mica demonstratie cu doua fire alimentate la 220 v infipte in vaselina termo....si sa sa vada "meseriasu" ca nu face scurt...da ce sa-i faci cainele latra ursu trece...OPC pe ei frate !!!!!!! :smt067 Link spre comentariu
ph3e4r Postat Ianuarie 5, 2006 Partajează Postat Ianuarie 5, 2006 Curioasa chestie e ca am patito si eu si sa dovedit a fi ceva la placa de baza. Dar numi dau seama cum sa intamplat. Cred ca ajungea ceva curent aiurea prin placa video altfel numi explic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum