Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Regulament

dan cod

Postări Recomandate

1.Pentru inceput am rugamintea ca sa ne comportam civilizat ,fara jigniri,ofense sau altceva de felul acesta.Nu vor fi tolerate sub nici o forma aceste lucruri.Cine nu poate fi civilizat il rog sa se abtina de la comentarii.Parerile pro si contra sunt admise dar in limita bunului simt.2.Proprietarul,administratorii,moderatorii forumului nu sunt responsabili sub nici o forma de eventualele daune sau accidente produse in urma folosirii anumitor aparate sau scheme postate la aceasta sectiune.Fiecare utilizator o face pe proprie raspundere.Necitirea regulamentului cade in vina celui care nu a facut-o.3.Proprietarul ,administratorii si moderatorii nu vor putea fi trasi la raspundere asupra dreptului de autor a diferitelor scheme sau dicumentatii publicate la aceasta sectiune.4.Sunt binevenite experientele dvs.in aceste domeniu al medicinii electronice si va rog postati scheme,documentatii,experiente in urma folosirii acestor aparate.5.Am creat cateva subiecte va rog postati in cadrul subiectului pentru a putea fi gasit mai usor si a nu face o amestecatura din care sa nu mai intelegem nimic.Puteti adauga noi subiecte daca nu se incadreaza in cele puse de mine.Va multumesc.6.Daca va mai fi nevoie vom completa pe parcurs regulamentul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• gcom61

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Asa cum am postat deja la sectiunea cu electroterapia,ar fi excelent ca cei care posteaza sa expuna informatii complete si corecte.Ma refer atat la forma de unda cat si la tipul de modulare a tensiunii(curentilor).Acest lucru va fi benefic pt [pacienti]si va scuti pe toata lumea de urmari nedorite.Folosirea oricarei forme de electroterapie se va face pe proprie raspundere.ps. cer scuze pt postare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări