Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MR3 MOS mister elucidat

Vizitator steve taylor

Postări Recomandate

Vizitator steve taylor

Se pare ca din cele din urma sa elucidat misterul tranzistorului remarcat din amplificatoarele produse de RM. Ca urmare defectarii tranzistorului original performatele acestuia le-am egalat cu 2 tranzistoare recuperate dintr-un monitor, respectiv dintr-un UPC. Primul este un 2SK752 iar al doilea un IRFZ24N. Nu am studiat datele de catalog insa merg la fel de bine ca si cel original. Singurele modificari aduse amplificatorului este schimbarea condensatoarelor din circuitul de intrare si cel de iesire. C6,C7,C8,C10 si C11. Folosind tranzistoarele de mai sus grupul C6-C7 totalizeaza 420p, C8 370p iar grupul C10 si C11 570p. 150+150+270. Probabil mai sunt si alte mosfet-uri care merg in locul celui original. Incercati si voi iar rezultatlele scrieti-le aici.Bafta

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csimion

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

MOS RM3 este de fapt HUF75343P3 fabricat de Fairchild.Mosfetul HUF75343P3 mai poate fi gasit si sub numele de MS1307.Bineinteles, e stiuta treaba ca se poate folosi si IRF510, 520 sau 540 dar cu performante mai modeste.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări