Vizitator clauditaf Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Buna!....Am o problema cu drive-ul E....s-a sters tot dintr- dat,defapt cand caut documentele din el le gaseste dar imi spune ca locatia nu e buna...dar drive-ul E imi arata gol...care poate sa ma ajute??? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 si daca intrati direct in my computer si in E nu este acolo drive-ul nu cand dati search sau ce cautati fisiere daca puteti intra in E din my computer Link spre comentariu
Vizitator clauditaf Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 pai E este gol....computerul le gaseste dar nu pot sa le deschid imi da eroare....iar eroarea care imi apare am atasat-o:((....iar in E aveam documnete importante de facultate si licenta....singura chestie este ca vreau sa le recuperez;) Link spre comentariu
Spitfire Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Click dreapta pe iconita My Computer de pe desktop, apoi Manage, apoi Disk Management, si scrieti ce vedeti acolo, la partitia E:/. Link spre comentariu
Vizitator clauditaf Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 am intrat acolo....dar tot gol imi apare....iar la propietati imi apare cat saptiu ocupa doc din el....dar doc tot nu vrea sa-mi apara.ma gandesc ca la....cand dau click dreapta la propietati la Sharing imi apare ca E:\not Shared o fi din cauza as ta Link spre comentariu
Vizitator clauditaf Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 am dat acolo si-mi apare asa..... Link spre comentariu
Vizitator vallywally Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 1. cauti pe net programul :iCare Data Recovery Software 4.5.2 2. il instalezi si lansezi optiunea : advanced file recovery pentru partitia E3 apoi ai rabdare pentru ca dureaza(ore)4 recuperezi datele pe partitia C (unde in prealabil trebuie sa-ti faci loc suficient...)5 formatezi E si apoi copiezi de pe C pe E am avut recent o problema similara ; sper sa-ti fie de folos Link spre comentariu
Vizitator BarbuCatalinN Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Instaleaza-ti programul Total Commander si intra cu el in partitia E si copiaza-ti ce ai tu acolo in alta partitie.Apoi formateaza-ti partitia E. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum