Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cu drive-ul E

Vizitator clauditaf

Postări Recomandate

Vizitator clauditaf

Buna!....Am o problema cu drive-ul E....s-a sters tot dintr- dat,defapt cand caut documentele din el le gaseste dar imi spune ca locatia nu e buna...dar drive-ul E imi arata gol...care poate sa ma ajute??? :tryre

post-57191-139829294466_thumb.jpg

post-57191-139829294473_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

si daca intrati direct in my computer si in E nu este acolo drive-ul nu cand dati search sau ce cautati fisiere daca puteti intra in E din my computer

Link spre comentariu
Vizitator clauditaf

pai E este gol....computerul le gaseste dar nu pot sa le deschid imi da eroare....iar eroarea care imi apare am atasat-o:((....iar in E aveam documnete importante de facultate si licenta....singura chestie este ca vreau sa le recuperez;)

Link spre comentariu
Vizitator clauditaf

am intrat acolo....dar tot gol imi apare....iar la propietati imi apare cat saptiu ocupa doc din el....dar doc tot nu vrea sa-mi apara.ma gandesc ca la....cand dau click dreapta la propietati la Sharing imi apare ca E:\not Shared o fi din cauza as :jytuiyu ta

Link spre comentariu
Vizitator vallywally

1. cauti pe net programul :iCare Data Recovery Software 4.5.2 2. il instalezi si lansezi optiunea : advanced file recovery pentru partitia E3 apoi ai rabdare pentru ca dureaza(ore)4 recuperezi datele pe partitia C (unde in prealabil trebuie sa-ti faci loc suficient...)5 formatezi E si apoi copiezi de pe C pe E am avut recent o problema similara ; sper sa-ti fie de folos

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator BarbuCatalinN

Instaleaza-ti programul Total Commander si intra cu el in partitia E si copiaza-ti ce ai tu acolo in alta partitie.Apoi formateaza-ti partitia E.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări