Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Turometru Adelaida Ad-032MAT

Vizitator Gogo

Postări Recomandate

Buna, Am cumparat acest turometru de la adelaida si am o problema cu el. Cand accelerez imi indica o turatie mult mai mare decat cea reala, iar la relantiu sau in frana de motor imi indica turatia corect.L-am montat astfel : l-am alimentat direct din bord, functia de volmetru nu ma interesat asa ca n-am pus acel bunton, iar la intrare l-am legat de (-) la bobina de inductie. Ii pus sa functioneze pe motor cu 4 cilindri in 4 timpi.Masina este un pe Peugeot 205XL cu un motor de 1.1L

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

2

• soulraven

2

• dragostalpau

1

Top autori în acest subiect

in manual scrie sa folosesti cablu siliconic de 1mm... eu am folosit 2 cabluri electrice de 2mm diametru (cu fire litate impletite) .... un cablu e pentru minusul bobinei iar al doilea e, de obicei, la masa, ca ecran (rar il folosesc sa aprind becul de ceata).... foloseste un cablu gros de conectare, sau chiar unul ecranat... si n-o sa mai ai afisari aiurea :smt003

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

si eu am probleme asemanatoare cu turometru asta....l-a cumparat de curand si nimic....la relanti imi afiseaza 3000-4000 de ture, si valoarea este si nu este constanta deloc...tensiunea mi-o arata bine, nu am probleme la capitolul asta, am incercat cu tot felul de cabluri ecranate, impletite, si degeaba....cum pot sa rezolv problema asta?

Link spre comentariu

ramane 0, nu se schimba deloc in 0000, tensiunea este exprimata bine....dar in rest pauza.....am pus si cabluri mai lungi si degeaba...tot 0000 ramane, iar cand il pun pe masina o ia razna...da jumperi sunt fixati bine...1 si 3 liber si numai 2 conectat...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări