Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

legare mufe iso.

Vizitator iulian_dragos

Postări Recomandate

Vizitator Bogdan Leon

Sall cine ma ajuta si pe mine cu o problema am un audi a6 si din gresala cand am scos casetofonul a esit mufa dela boxe direct din instalatiei masini si nu imi dau seama ca sunt mult de aceias culoare exemplu rosu cu dunga verde rosu cu dunga gri si rosu du dunga maro si multe la fel 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• sesebe

2

• validae

1

• radusa

1

Top autori în acest subiect

Păi spune ce model e sistemul audio și apoi vom găsi schema de conectare. Dar se găsesc pe net videouri care arată mufele și cum sunt conectate.Cauți după cuvintele ,,XXXX car radio pinout,, sau ,,XXXX car radio wiring diagram,, și sigur găsești....unde XXXX e modelul casetofonului de pe mașină.

Link spre comentariu

Merge dar are grija de releu sa nu se uzeze, la cit costa unul nou e o problema mare. 

Ps, asta e pe bune, am auzit-o de la un șofer de Logan care nici măcar nu are releu mecanic ci drivere integrate cu uzura mecanica zero. Bănuiesc ca și mașinile mai scumpe au renunțat la releiele mecanice. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu
La 24.01.2019 la 15:58, sesebe a spus:

am auzit-o de la un șofer de Logan care nici măcar nu are releu mecanic ci drivere integrate cu uzura mecanica zero

Macar lor le-a pus ceva, dar pe cumparatorii de bmw i-au tepuit ca nu le-au pus nici macar o tija la volan, fie ea si falsa.

Link spre comentariu

Acolo problema-i ca la o mașină asa de scumpa ar trebui să-și dea seama singura de intențiile șoferului și sa activeze semnalizarea automat. Aici i-au tepuit cu adevărat, nu au pus inteligenta necesara pt asta și nu exista nici la cei care le conduc. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări