Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Thomson model 32wz410 sasiu icc20 telecomanda

Postări Recomandate

Buna seara ! Am si eu o rugaminte la dvs,daca se poate,avem si noi un Tv Thomson model 32wz410 sasiu icc20 care ne trebuie si noua o telecomanda la acest tv,daca sunteti amabili dvs ca sa ne ajutati si pe noi cu informatia aceasta , ce telecomenzi merg la acest tv.Va multumim ! O seara buna va dorim !Sa auzim de bine !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• misuraelectronic

2

• Toni Marginean

2

• daisarqx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mai merge RCT4129 si P4049N.

... :nebun: esti varza , cumetre si bati cimpii rau de tot...! p4049n este o telecomanda pentru tvc-uri samsung si n-are nici o gara cu thomson-ul din discutia noastra... :ciuda:
Link spre comentariu
Toni Marginean

Mai merge RCT4129 si P4049N.

... :nebun: esti varza , cumetre si bati cimpii rau de tot...! p4049n este o telecomanda pentru tvc-uri samsung si n-are nici o gara cu thomson-ul din discutia noastra... :ciuda:
Bine ca esti tu sfecla! Am citat doar din revista Depanatorul-Supliment nr.12. Eu folosesc doar la aceste modele cea mai facila de gasit telecomanda RCT100. Asa ca dute de te culca ca poate maine vei fi obosit la magazinul tau de jucarii :ras:
Link spre comentariu

caracter tipic de smenar de doi bani ...! dupa ce l-am prins cu mita in sac si l-am facut de rusine ca habar n-are de telecomenzi , si-a re-editat mesajul propriu si l-a corectat , fara sa aiba bunul simt elementar sa-si ceara scuze ca a gresit...!pentru conformitate , iata telecomenzile CORECTE pentru acest televizor... 1-- rct4130s , tc20n , rct100 , oem thomson ...aproape imposibil de gasit fizic noi pe undeva2-- ctc20t4 , oem thomson3-- com3892 com4-- ir51 gbs5-- p4094 pilot6-- rct100 , clona chinezeasca...cam slabe dpv calitativ cele care se gasesc acum pe piata din rsr...!etc ,etc...ps...cind o zbura pig-ul o sa gasiti matale rct4129 noi de cumparat ... :nebun:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări