dj cosmin Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 miam luat si eu 2 boxe pe 2 cai (difuzor joase 15"+un horn). vreau sa stiu daca am nevoie de ceva filtru pe difuzoru mare ca ala de la care leam cumparat leo pus filtru doar pt horn. Link spre comentariu
AlinEX Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 sa inteleg ca ar fi niste boxe home made?! ceva pozne sa intelegem despre ce este vorba?? cel mai simplu filtru este format dintr-o bobina si un condensator! bobina se pune in paralel cu tweterul si condensatorul in paralel cu difu de bas! ansamblurile astfel create se inseriaza si ai un filtru pe doua cai! eheee.. daca nu sti sa calculezi filtrele mai bine dute la magazin si cumpara unele gata facute! filtrele pentru boxe se calculeaza in functie de difuzoare, putere, raspunsul in frecventa ...ca idee sa iti raspund la intrebare nu este necesar sa pui filtru daca iti place cum se aude asa si daca nu ai putere mare in difuzoare! filtrul este necesar pentru a separa frecventele. le desparte pe cele joase de cele inalte ca sa "hraneasca" cele doua difuzoare ca in cazul nostru! asta este necesar pentru a respecta caracteristicile de frecventa ale difuzoarelor; in caz contrar se pot distruge Link spre comentariu
CBI Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 cel mai simplu filtru este format dintr-o bobina si un condensator ,dar si cel mai periculos pt difuzoaresi nu arata ca in poza aia,ala e un filtru serie ,nu paralel, care e mai complicat de calculat de catre un incepator,mai ales cand creste ordinul@cosmin,filtru pe bas pui daca nu suna bine(tipa urla nu ai bas etc) de stricat nu se strica nimic.Doar pe goarna este necesar ca sa nu se stricedar cum nici tu nu te-ai deranjat sa oferi mai multe date despre problema,la fel nu vei putea primi nici tu la randul tau Link spre comentariu
dj cosmin Postat August 6, 2011 Autor Partajează Postat August 6, 2011 am filtru doar pe horn. multumesc de raspunsuri. Link spre comentariu
dj cosmin Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 dar de ce e mai periculosc cu bobina?? eu chiar vroiam sai pun o bobina micuta.... Link spre comentariu
dj cosmin Postat August 9, 2011 Autor Partajează Postat August 9, 2011 de unde pot sa iau si eu 2 grile pentru 2 boxe?? vreau 2 grile pentru toata fata la boxe. ca dimensiuni fata boxei are 740mmx450mm. ma puteti ajuta??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum