Vizitator yGs Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Buna dragilor as dori daca se poate un service manual pentru masina de spalat din numele thread-ului [indesit ws 84 tx ex] .. as vrea sa schimb rulmentul de la cuva pentru ca bate si nu vreau sa fac vreo prostie icon_jook Link spre comentariu
H Robert Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Poti sa il descarci de aici http://elektrotanya.com/indesit_ws84txe ... nload.html succes. Link spre comentariu
romica-b Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Nu prea puteti schimba rulmentii ptr. ca cuva este lipita.Puteti incerca(daca nu vreti sa o cumparati cu aprox.350 lei) sa o taiati de-a lungul nervurii de imbinare ,iar apoi dupa schimbarea rulmentilor si simeringului,sa o strangeti cu 30 de suruburi M4 cu piulita si sigurante.Bineinteles inainte de strangere se siliconeaza imbinarea.Operatiunea executata cu atentie,garanteaza o functionare perfecta,avand si avantajul ca pe viitor la urmatoarea schimbare a rulmentilor,manopera este mult redusa.Utilizati rulmenti de calitate 6202,6203 si verificati diametrul pe care se aseaza rulmentii sa nu aiba joc.Bafta! Link spre comentariu
Vizitator yGs Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 multumesc amandurora pentru raspunsul rapid voi luat manualul si voi incerca sa o desfac .. daca nu voi reusi .. va trebui sa o cumpar , totusi de unde as putea achizitiona una ? Link spre comentariu
Vizitator valentin_70 Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 multumesc amandurora pentru raspunsul rapid voi luat manualul si voi incerca sa o desfac .. daca nu voi reusi .. va trebui sa o cumpar , totusi de unde as putea achizitiona una ?eu am desfacut un indesit wp100 care are la fel cuva lipita in urma cu 3 ani , am inlocuit rulmentii si semeringul si de atunci functioneaza foarte bine . cheltuieli :51 lei (rulmenti, semering , silicon sanitar) . suruburi (cam 40 bucati) si o panza de bomfaier am avut . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum