Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de Spalat indesit ws 84 tx/ex

Vizitator yGs

Postări Recomandate

Vizitator yGs

Buna dragilor as dori daca se poate un service manual pentru masina de spalat din numele thread-ului [indesit ws 84 tx ex] .. as vrea sa schimb rulmentul de la cuva pentru ca bate si nu vreau sa fac vreo prostie icon_jook

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• romica-b

1

• H Robert

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu prea puteti schimba rulmentii ptr. ca cuva este lipita.Puteti incerca(daca nu vreti sa o cumparati cu aprox.350 lei) sa o taiati de-a lungul nervurii de imbinare ,iar apoi dupa schimbarea rulmentilor si simeringului,sa o strangeti cu 30 de suruburi M4 cu piulita si sigurante.Bineinteles inainte de strangere se siliconeaza imbinarea.Operatiunea executata cu atentie,garanteaza o functionare perfecta,avand si avantajul ca pe viitor la urmatoarea schimbare a rulmentilor,manopera este mult redusa.Utilizati rulmenti de calitate 6202,6203 si verificati diametrul pe care se aseaza rulmentii sa nu aiba joc.Bafta!

Link spre comentariu
Vizitator yGs

multumesc amandurora pentru raspunsul rapid :88 voi luat manualul si voi incerca sa o desfac .. daca nu voi reusi .. va trebui sa o cumpar , totusi de unde as putea achizitiona una ?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator valentin_70

multumesc amandurora pentru raspunsul rapid :88 voi luat manualul si voi incerca sa o desfac .. daca nu voi reusi .. va trebui sa o cumpar , totusi de unde as putea achizitiona una ?

eu am desfacut un indesit wp100 care are la fel cuva lipita in urma cu 3 ani , am inlocuit rulmentii si semeringul si de atunci functioneaza foarte bine . cheltuieli :51 lei (rulmenti, semering , silicon sanitar) . suruburi (cam 40 bucati) si o panza de bomfaier am avut .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări