Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Procesor AMD Athlon Soket T462

stefan94stefan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

8

• FLORIN IORDACHE

3

• Spitfire

1

• Voltus

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am revenit din nou. Mie unul mi se pare ca este procesor AMD Athlon Socket A.Eu asi zice ca sa mai verificati inca odata ce socket are acest procesor,adica socket T462 sau socket AUitati v-am atasat si o poza cu acest proceosr cu socket A.Asteptam !

Link spre comentariu

pe placa de baza din socket de acolo de unde l-am scos scrie socket T462 pe o margine ...da poza care ati pus-o este la fel numai ca culoare al meu este maro ..acesta este verde ..nu stiu ce sa spun ori socket A ori T462.....daca are cineva acest model ..cel care il am lam pus invers din greseala si sa ars ..

Link spre comentariu

nu are nici-un user un procesor care nu il mai foloseste modelul acela ca in poza ?

Buna seara ! Poate daca postati la sectiunea cumparari,adica aici : viewforum.php?f=60 , dar va spun de pe acum ca este cam putinica speranta ca sa gasiti asemenea procesor,pentru ca este cam vechiul acest socket A sau t478,dar incercati ca poate gasiti.Succes !
Link spre comentariu

NU mai bine postai modelul placii de baza ca sa vedem ce tip de procesoare suporta ? PS . Procesoarele nu se strica chiar asa de usor , exceptie cand ciobesti pastila de siliciu .

Link spre comentariu

NU mai bine postai modelul placii de baza ca sa vedem ce tip de procesoare suporta ? PS . Procesoarele nu se strica chiar asa de usor , exceptie cand ciobesti pastila de siliciu .

am pus poze cu placa nu stiu ce model este nu scrie nimic pe ea vreo firma ceva ....sunt niste poze puse mai sus
Link spre comentariu

nu ca nu mi trebuie pt cine stie ce aplicatii, imi trebuie un pc foarte slab pt diferite experimente ....dar nu pot sa fac rost de procesor din acela ...socket A cum spuneti ..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări