Vizitator Xme Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Salutare, am cumprat doua becuri cu leduri similare cu becurile de pe masina si cand sa le pun nu se aprind. Le-am pus invers (nu se vede polaritatea)si nimic. Din electronica de balta care am facut-o prin liceu stiu ca trebuie inseriate cu o rezistenta desi producatorul spune ca ar fi de ajuns 12v DC. Am incercat cu leduri la panglica, un segment de 3 leduri inseriate cu o rezistenta. La vecinul meu pe fabia a mers, pe pisicuta mea ale dracu sa fie daca se aprind. Or fi alergice la pisici. Ce pot face sa aprind nenorocitele astea de leduri ca ma dispera ? imi vine sa cumpar tot stocu sa-l pisez cu ciocanu... Intrebarea este: ce pot face ? Link spre comentariu
EFTIMIE Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Alimenteaza-le local de la bateria masinii si vezi daca se aprind fara sa le montezi in soclul de far,si tine cont ca au polaritate . Daca nu se aprind nici asa ai o problema cu ele si cumperi altele sau te duci la un electronist si se pot repara pt ca presupun ca sunt de tipul cu mai multe leduri smd,bafta. Link spre comentariu
Vizitator Xme Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 le-am verificat si sunt functionale, e ceva legat de computerul masinii, tensiunea banuiesc .. intr-un final am inceput sa le pacalesc .. mai greu dar sa zicem ca merge. merci frumos Link spre comentariu
Dr.L Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Nu-ti da eroare de bec ars?De proba,pune ledurile in paralel cu becul original Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Calculatorul masini nu le vede,in concluzie nu le aprinde.Ledul e o dioda si conduce numai intr-un sens;pt celalalt sens,sunteaza ledul cu o rezistenta.Calculatorul,trimite un curent mic@tensiune mica,de verificare,prin filamentul becurilor . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum