alex mm Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Pentru urmatorul proiect de amplificator pe tuburi (lampi) am proiectat si realizat o sursa cu mai multe tensiuni stabilizate . Tensiunile sunt urmatoarele : U1= -75 V /200mA stab, U2=6.3V/2A stab ajustabil , U3=6.3/2A stab ajustabil U4=250V/400mA stab fix si nestabilizat 426V/440mA . Sursa de alimentare va fi folosita la un amplificator PP cu GU 50 in final . Schema urmeaza a fi desenata ..... Alex. Link spre comentariu
lorik199 Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Frumos realizata, si cred ca merge foarte bine Dar ar fi bine daca ai atasa si un pcb, daca tot vad ca te-ai chinuit sa-l proiectezi Link spre comentariu
alex mm Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 ...multumesc lorik199 , dar nu m-am chinuit , a fost o placere sa-l proiectez , cam o ora mi-a luat sa-l fac ..... si PCB ul e atasat mai jos ..... Numai bine Alex. PSU VALVE.pdf PCB PSU VALVE B-W.pdf Link spre comentariu
300B SE Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Draga Alex ai uitat sa postezi schema! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum