gauss Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 (editat) https://www.google.ro/search?client=opera&q=sormait&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Multumesc pentru precizari . N - am stiut ca electrozii sant consumabile . Si ca e nevoie mereu de ei . Google spune ca nu sant chiar greu de gasit . Userul a citat si a folosit singularul ca adresare , catre userul care a initiat topicul ... de aici si remarca mea . Intervalul intre postari e totusi de 5 ani . Prea scurt ? Poate ... Exista PM sau rubricile de la Bazar . Ma rog , parere personala . Pe aria sudurii am constatat ca se face reclama la vedere . Mie mi - a fost sters un anunt pentru un link la eevblog ( forumul de electronica ) , e drept , cu ceva timp in urma si la alta sectiune . Pe kestie de reclama . Asa e viata ... oricum o voi rari cu postarile pe - aici . Nu e gaura - n cer , doar ca nu vreau sa incurc pe unii ... si sa primesc observatii de la altii . Chiar n - am nevoie ... si nici vreun folos , de orice natura ! Nu ca as dori sau cauta ... dar nici " bonusurile " nu - mi fac trebuinta ... Editat Februarie 22, 2016 de gauss Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 ...nu pentru dvs a fost raspunsul..... Userul @Salvador (cu o singura postare sub acest nume...pe Elforum) ...a confundat cu sectiunea de vanzari. Pentru mine care urmaresc forumul din postarile dvs. pe acest forum mi-am dat seama ca ati facut service la invertoare si aveti o mare experienta....Nu-I stilul meu sa intru in "baza" cu alti useri.... puteti sa va uitati la activitatea mea...si rar cand mai postez la bodega Multa sanatate va doresc Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 (editat) Off - topic : multumesc de urari , sant reciproce . Ma rog , am crezut ca la postarea mea se facea referire . Cer scuze , inteleg ca nu e asa . N - am motiv sa deschid sau sa intretin o polemica cu dvs . In rest , pastrez afirmatiile . Cu stima ! Editat Februarie 22, 2016 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum