Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electrozi ,flux ,materiale

Adierea

Postări Recomandate

https://www.google.ro/search?client=opera&q=sormait&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Multumesc pentru precizari . N - am stiut ca electrozii sant consumabile . Si ca e nevoie mereu de ei . Google spune ca nu sant chiar greu de gasit . Userul a citat si a folosit singularul ca adresare , catre userul care a initiat topicul ... de aici si remarca mea . Intervalul intre postari e totusi de 5 ani . Prea scurt ? Poate ... Exista PM sau rubricile de la Bazar . Ma rog , parere personala . Pe aria sudurii am constatat ca se face reclama la vedere . Mie mi - a fost sters un anunt pentru un link la eevblog ( forumul de electronica ) , e drept , cu ceva timp in urma si la alta sectiune . Pe kestie de reclama . Asa e viata ... oricum o voi rari cu postarile pe - aici . Nu e gaura - n cer , doar ca nu vreau sa incurc pe unii ... si sa primesc observatii de la altii . Chiar n - am nevoie ... si nici vreun folos , de orice natura ! Nu ca as dori sau cauta ... dar nici " bonusurile " nu - mi fac trebuinta ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adierea

4

• gauss

3

• Ion_Bumbu

3

• Eusebiu Angelescu

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

...nu pentru dvs a fost raspunsul..... Userul @Salvador (cu o singura postare sub acest nume...pe Elforum)  ...a confundat cu sectiunea de vanzari. Pentru mine care urmaresc forumul din postarile dvs.  pe acest forum mi-am dat seama ca ati facut service la invertoare  si aveti o mare experienta....Nu-I stilul meu sa intru in "baza" cu alti useri.... puteti sa va uitati la activitatea mea...si rar cand  mai postez la bodega

Multa sanatate va doresc

Link spre comentariu

Off - topic : multumesc de urari , sant reciproce . Ma rog , am crezut ca la postarea mea se facea referire . Cer scuze , inteleg ca nu e asa . N - am motiv sa deschid sau sa intretin o polemica cu dvs . In rest , pastrez afirmatiile . Cu stima !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări