Adierea Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Stie cineva cum se numeste si unde gasesc aliajul de incarcare a partilor active de la plugri pentru agricultura .Eu retin denumirea de surmoit dar nam putut sa gasesc nimic nici pe internet nici la magazinele de speciealitate cu materiale pentru sudura .Pun o poza cu materialu cu pricina . Link spre comentariu
Adierea Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 Asa arata materialu de adaos care se depune pe partile active a unui plug ,unde frecarea este mare . Link spre comentariu
Seppy Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Materialul se numeste Sormait si este un material dur Link spre comentariu
bolek Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 E un electrod fara pasta, iar la curenti oarecum astronomici fata de MMA uzual se incarca inclusiv valturi de moara cu sudura ; un sudor mi-a zis ca el regla masina automata la 800A pt asta ."Sormait a name for iron-base hard alloys. The term is formed from the word “Sormovo,” the location of the plant where in the 1930’s metallurgists developed the first alloy of this type, and the ending “ait,” which is analogous to the ending of the name of similar American alloys. Sormait alloys have great hardness (Rockwell hardness of approximately 50 on the C scale) and contain 25–31 percent Cr, 2.5–3.5 percent C, 2.8–4.2 percent Si, 3–5 percent Ni, and up to 1.5 percent Mn, 0.08 percent S, and 0.08 percent P. In chemical composition and structure, the alloys are close to high-alloy white iron. They are also produced with lower amounts of Cr (13–18 percent), C (1.5–2.2 percent), and Si (1.5–2.2 percent).Sormait alloys are used in the surfacing of parts of machines and instruments operating in conditions of abrasive wear, including high-temperature conditions without lubricants, in order to increase wear resistance. While significantly less expensive than cobalt- and nickel-base alloys, they are somewhat less effective in use, especially at increased temperatures. Sormait alloys are produced in the form of bars and powders.The Great Soviet Encyclopedia, 3rd Edition (1970-1979). © 2010 The Gale Group, Inc. All rights reserved." Link spre comentariu
Adierea Postat August 5, 2011 Autor Partajează Postat August 5, 2011 Multumesc pentru raspunsuri .Stie cineva unde pot gasi astfel de electrozi in Romania ca am cautat de miau sarit capacele . Link spre comentariu
suiram Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Gasesti prin pietele de vechituri Link spre comentariu
nickrvl Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Asa arata materialu de adaos care se depune pe partile active a unui plug ,unde frecarea este mare .Acest "electrod" se depune cu flacara Oxiacetilenica daca nu ma insel......Exista si electrozi de sudura cu arc electric insa nu cred ca ai sa gasesti, de regula se aduc la comanda si sint scumpi, asta stiu sigur. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 http://www.ductil.ro/ Cauta produse , electrozi speciali ceva de genul SAFDUR 800, SAFER 600. Parca 800 depun o fonta cromica. Ai nr de contact si intrebi reprezentantul Ductil, precis te va sfatui mai bine ca mine. Grig P.S. Am intrebat la reprezentanta ESAB , au si ei chiar mai multe si era in jur de 1,5mil un pachet . Am luat de pe ebay.de pe la 15E Bohler. Or fi scumpi da sa vezi ce scumpa e o cormana mai ales daca ai norocul sa fie si Vogel. La ala cred ca si brazdarul e cam scump. http://www.lincolnelectric.com/assets/e ... /c7710.pdf Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Am dat la deruta o cautare si este! http://www.agrix.ro/ALTE_PIESE_~_ACCESO ... -6388.html Grig Link spre comentariu
Adierea Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Multumesc pentru informatii .Eu nu stiam denumirea exacta si de aceia nu puteam gasi informatii ,eu cautam surmoit in laoc de sormait . Or fi scumpi da sa vezi ce scumpa e o cormana mai ales daca ai norocul sa fie si Vogel.La ala cred ca si brazdarul e cam scump.O cormana se poate reconditiona prin inlocuirea partilor uzate sau prin inlocirea totala a componentei uzate cu una noua sau una facuta din foaie de arc recuperata de la camioane ,remorci etc Link spre comentariu
en Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Am dat la deruta o cautare si este!http://www.agrix.ro/ALTE_PIESE_~_ACCESO ... -6388.htmlGrigEu am o bara de sterlit, pe care am folosit-o mai de mult la incarcarea unei planetare, acum inteleg ca sunt si electrozi.Nu am gasit nicio specificatie despre electrozi de sormait, sterlit. Se sudeaza in curent continuu sau alternativ? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Da`i drumu in DC cu + pe electrod si vezi cum merge.Grig Link spre comentariu
Vizitator Salvador Ghita Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Stie cineva cum se numeste si unde gasesc aliajul de incarcare a partilor active de la plugri pentru agricultura .Eu retin denumirea de surmoit dar nam putut sa gasesc nimic nici pe internet nici la magazinele de speciealitate cu materiale pentru sudura .Pun o poza cu materialu cu pricina . salut daca ai nevoie de electrozi Sormait sunama la 0786633386 salvador Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Din 2011 , o fi gasit ... sau nu ? Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 (editat) Sunt pe post de consumabile. .oricand este nevoie de asa ceva... Editat Februarie 22, 2016 de Eusebiu Angelescu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum