Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio cu GU-29

Flore

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

10

• Kosmin

6

• Liviu Ianush

6

• THOMAS

4

Top autori în acest subiect

Că tot veni vorba (şi poza), există leduri multicolore cu diverse combinaţii de aprindere, ar semăna lampa cu o lumină dinamică şi manelizarea ar fi maximă. :rade:

Link spre comentariu

Că tot veni vorba (şi poza), există leduri multicolore cu diverse combinaţii de aprindere, ar semăna lampa cu o lumină dinamică şi manelizarea ar fi maximă. :rade:

Mai ai putin si ii pui stroboscop sub ea si gata, ai rezolvat-o.
Link spre comentariu

Mai ai putin si ii pui stroboscop sub ea si gata, ai rezolvat-o.
:ras: As vrea eu, insa altii mi-au luat-o inainte http://www.diytube.com/phpBB2/viewtopic.php?t=3707&sid=2c52c73da87d33b0a8a0bc9c84a872a9Am reusit sa cumpar doua gu-29 poate ma apuc de un proiect.
Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Sunt foarte interesat de realizarea unui amplificator SE cu GU29 ( paralel intern in conexiune pseudotrioda ) ......am inceput sa ma documentez Rog pe oricine detine date complete despre GU29 , care sa ajute la proiectarea unui amplificator de calitate , de 10W minim evident pe canal.....sa le posteze aici , alaturi de pareri si propuneri personale , scheme si link-uri pe aceasta tema ! Va multumesc anticipat si va urez auditii placute si succes in constructii de calitate !

Revin cu cateva idei noi :
Link spre comentariu

Aveti aici un link extrem de sugestiv http://www.audiohobbyist.com/projects/832.htm , constructia pare in acelasi stil cu cel al lui DANZUP , simplu si functional ! Poate ca ar mai fi mers lucrat la conectorii anodici , dar.......este tentant si PP !

Datorita simplitatii , este atragator , si as dori sprijinul Dnului Lazaroiu in calcularea trafo out , daca ar putea fi corespunzatoare miezurile " C " din recuperari Klang Film .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Din motive economice , dar si de utilizare rationala in casa , nu este necesar folosirea a doua GU29 pe canal PP ci a unuia singur........dar chiar si in cazul SE cu tetrodele in paralel ( varianta care pare preferata la greu de japonezii audiofili ) necesita pentru stereo doar doua GU29 si un etaj de atac mult mai simplu ....... Onorabil , nu ?

Link spre comentariu

Gasesti aici date pentru PP http://www.audiohobbyist.com/projects/832.htm

Gasesti date aici pentru SE http://www.pmillett.com/829b_amplifier.htm

Va rog nu sa aruncati cu pietre decat dupa ce vedeti cine este autorul Pete Millett..............si daca el a hotarat sa isi construiasca un amplificator cu GU29 in conexiune paralel SE pseudotrioda , inseamna ca stie el ce stie.........sau nu ?

Cum comentati referitor la distorsiuni , putere , impedanta trafo out , va rog propuneti echivalente / alternative sovietice pentru tuburi intrare , pilot etc.......?

Link spre comentariu

va rog propuneti echivalente / alternative sovietice pentru tuburi intrare , pilot etc.......?

Redresoarea.... orice 5t3/8/9s cred ca isi face treaba acolo.Intrare...un 6J8 metalica si drive 6N8S.Finale: GU29~GU19~6R3SIn privinta trafo iesire cred ca 5k e oarecum ok, eu la gu19 PP cu cate o tetroda pe brat, adica un tub pe canal, aveam 10k.Mi se pare cam mare tensiunea pe G2 pt un GU29/19, ar trebui ceva mai mica (un 250v e mai rezonabil). Iar anodica putea sa o creasca mai sus, mai ales ca are anozii situati deasupra tuburilor si se evita strapungerea prin soclu.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări