Liviu Ianush Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 au fost atasate leduriAm gasit o imagine: GU-29 cu LED in soclu. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Că tot veni vorba (şi poza), există leduri multicolore cu diverse combinaţii de aprindere, ar semăna lampa cu o lumină dinamică şi manelizarea ar fi maximă. Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Că tot veni vorba (şi poza), există leduri multicolore cu diverse combinaţii de aprindere, ar semăna lampa cu o lumină dinamică şi manelizarea ar fi maximă. Mai ai putin si ii pui stroboscop sub ea si gata, ai rezolvat-o. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Că tot veni vorba (şi poza), există leduri multicolore cu diverse combinaţii de aprindere, ar semăna lampa cu o lumină dinamică şi manelizarea ar fi maximă. Mai ai putin si ii pui stroboscop sub ea si gata, ai rezolvat-o. As vrea eu, insa altii mi-au luat-o inainte http://www.diytube.com/phpBB2/viewtopic.php?t=3707&sid=2c52c73da87d33b0a8a0bc9c84a872a9Am reusit sa cumpar doua gu-29 poate ma apuc de un proiect. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Sunt foarte interesat de realizarea unui amplificator SE cu GU29 ( paralel intern in conexiune pseudotrioda ) ......am inceput sa ma documentez Rog pe oricine detine date complete despre GU29 , care sa ajute la proiectarea unui amplificator de calitate , de 10W minim evident pe canal.....sa le posteze aici , alaturi de pareri si propuneri personale , scheme si link-uri pe aceasta tema ! Va multumesc anticipat si va urez auditii placute si succes in constructii de calitate !Revin cu cateva idei noi : Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Aveti aici un link extrem de sugestiv http://www.audiohobbyist.com/projects/832.htm , constructia pare in acelasi stil cu cel al lui DANZUP , simplu si functional ! Poate ca ar mai fi mers lucrat la conectorii anodici , dar.......este tentant si PP ! Datorita simplitatii , este atragator , si as dori sprijinul Dnului Lazaroiu in calcularea trafo out , daca ar putea fi corespunzatoare miezurile " C " din recuperari Klang Film . Link spre comentariu
THOMAS Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Salut, dl.Victor!Cam asta ar fi ce mi-ai cerut,sper sa ai timp sa duci acest proiect la final.Succes(uri)! Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Multumesc foarte mult pentru sprijin si indrumare , in curand voi incepe constructia........ Link spre comentariu
gedd Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 poate va ajuta astea.....sunt curios cum ar fi facute trafurile[attachment=1]schema.png[/attachment] Link spre comentariu
gedd Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 scheme...cam cum ar arata trafurile de iesire? Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Din motive economice , dar si de utilizare rationala in casa , nu este necesar folosirea a doua GU29 pe canal PP ci a unuia singur........dar chiar si in cazul SE cu tetrodele in paralel ( varianta care pare preferata la greu de japonezii audiofili ) necesita pentru stereo doar doua GU29 si un etaj de atac mult mai simplu ....... Onorabil , nu ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Hai ca m-ai facut curios... Bag inapoi la criogenare EL50-urile si ma apuc serios de GU-29.Ceva scheme si date despre trafuri poti (re)posta? Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Gasesti aici date pentru PP http://www.audiohobbyist.com/projects/832.htm Gasesti date aici pentru SE http://www.pmillett.com/829b_amplifier.htm Va rog nu sa aruncati cu pietre decat dupa ce vedeti cine este autorul Pete Millett..............si daca el a hotarat sa isi construiasca un amplificator cu GU29 in conexiune paralel SE pseudotrioda , inseamna ca stie el ce stie.........sau nu ? Cum comentati referitor la distorsiuni , putere , impedanta trafo out , va rog propuneti echivalente / alternative sovietice pentru tuburi intrare , pilot etc.......? Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 va rog propuneti echivalente / alternative sovietice pentru tuburi intrare , pilot etc.......?Redresoarea.... orice 5t3/8/9s cred ca isi face treaba acolo.Intrare...un 6J8 metalica si drive 6N8S.Finale: GU29~GU19~6R3SIn privinta trafo iesire cred ca 5k e oarecum ok, eu la gu19 PP cu cate o tetroda pe brat, adica un tub pe canal, aveam 10k.Mi se pare cam mare tensiunea pe G2 pt un GU29/19, ar trebui ceva mai mica (un 250v e mai rezonabil). Iar anodica putea sa o creasca mai sus, mai ales ca are anozii situati deasupra tuburilor si se evita strapungerea prin soclu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Nu a incercat nimeni SE stereo cu o singura lampa.....!? eu zic ca se poate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum