Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema freza kress1050wati

confusion

Postări Recomandate

Am o problema cu freza kress de 1050wati...am fortato prea mult cred... si acuma cand ii dau drumu se invarte (mai incet decat trebuie) si la perii acolo (la carbuni) imi scoate scantei mari (flama) si are un sunet diferit..ce poate sa aiba???rotorul este de vina???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

5

• confusion

4

• Adierea

3

• katran

2

Top autori în acest subiect

• Administratori

Perile sunt vinovate cu sigurantaMai stiu pe cineva care a trecut periile in 1 luna de zile fortand-o, mi-am dat seama dupa cat de afumata era penseta desi el zicea ca nu a suprasolicitat-o deloc dar cand e afumata peseta exista o singura cauza= freze de proasta calitate si forjare pana se aprind...Folositi oricand freze adecvate pentru lucru in lemn ca altfel desi nu pare ca se forteaza incet se duce

Link spre comentariu

Am o problema cu freza kress de 1050wati...am fortato prea mult cred... si acuma cand ii dau drumu se invarte (mai incet decat trebuie) si la perii acolo (la carbuni) imi scoate scantei mari (flama) si are un sunet diferit..ce poate sa aiba???rotorul este de vina???

La descrierea aceasta, mai mult ca sigur va trebuii sa va adunati bani pentru alta scula, cu schimbarea carbuniilor nu rezolvati nimic !. Va asteptam cu detalii.
Link spre comentariu

Verifica prima data periile,carbunii ,unele perii au un sistem de blocare astfel incat cand peria se toceste prea mult sa se blocheze inainte de a ajunge arcul din spatele periei pe rotor ,normal in acest caz trebue sa se opreasca motoru dar in unele cazuri ramane peria semi suspendata si face scanteii .Scoate periile si vezi daca in partea unde trebue sa atinga pe rotor daca nu sant lucioase si arata cam zgronturoase un fel de inpuscaturi atunci cauza poate fi arcul periei incins si a ramas comprimat ,peria tocita prea mult si nu mai ajunge pe colectoru rotorului ,peria intepeneste in suportul periei .Daca dupa ce ai remediat ,verificat problema cu periile motorul scoate scantei iar una din cauze poate fi rotorul ars si trebue inlocuit .

Link spre comentariu

Sincer ? Arunca Kress-ul ala si cumpara un brushless de minim 2KW ... Cu inverter cu tot , te duce undeva la 350USD ( transport inclus ) ... Nu se compara ... Spindle ER ( 16 /20 ) , 24000 rot/min , un set de pensete ER ( care sa se pupe cu spindle-ul ) , si gata ... n-ai probleme .

Link spre comentariu

Da si astfel numai ai probleme cu freza in schinb ai probleme cu portofelu si dac fereasca de cel care isi baga coada iti creiaza si la freza aiai probleme care dai o gramada de bani eu cred ca inebunesti .Sculele de firme de renume sant foarte bune dar atunci cand sant cumparate ango de o firma care le exploateaza destul de dur la amrati ajung tot cele refuzate de firmele mari .

Link spre comentariu
  • Administratori

Sculele de firme de renume sant foarte bune dar atunci cand sant cumparate ango de o firma care le exploateaza destul de dur la amrati ajung tot cele refuzate de firmele mari .

Ce naiba vorbesti prostii ? Sculele de firma profesionale sunt la fel indiferent de unde la cumperi.
Link spre comentariu

Eu parca am mai spus pe undeva ... nu poti sa faci din caca bici , si sa mai si pocneasca ... In definitiv , ai scula pe care ti-o poti permite ... dar asta nu inseamna ca e si cea mai buna ... Nu poti avea pretentii de calitate si fiabilitate la pret redus ... vrei sa scapi de probleme , te dotezi cu scule bune si gata ... e mai scump , dar merita ... cel putin din punctul meu de vedere ... pe care , de altfel , nici nu incerc sa-l impun cuiva . Ca de obicei , iar m-am bagat unde nu-mi fiebe oala ... mai bine ma abtineam . Nu-i nimic , pot s-o fac de acum inainte ... Succes .

Link spre comentariu

Scula profesionala pentru larg consum luoata dintrun magazin nu se compara in nici un fel cu o scula de aceiasi tip care este cumparata de un santier care cumpara scula respectiva cu sutele de bucati . Stiti cum erau catalogate pompele de injectie in Romania inainte de revolutie va spun eu suna cam asa rebut numaru unu ,rebut numaru doi ,rebut numaru trei .rebutul numaru unu era destinat exportului rebut numaru doi se montau pe utilaje de productie proprie iar rebut numaru trei ajungea la magazin sau ateliere .Credeti ca numai noi facem asa ? eu cred ca este o regula generala .Dar nu uitati noi produceam pompe printre cele mai bune .

Link spre comentariu
  • Administratori

Vorbesti prostii doar ca sa fi in temaDe exemplu frezele kress le iau direct de la ei, crezi ca imi dau mai proaste ? Sa fim seriosi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări