xragon Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 si nici macar nu este lucrat ingrijit , de exemplu este posibil ca si terminalii , de la rezistente sau conzi sa atinga altceva, http://imageshack.us/a/img690/6564/gs45.jpg uitativa atent la imagine Link spre comentariu
gab19 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 si aici ai foarte multa dreptate xragon Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 mi se pare umpic cam mare 120k cred ca mai bine ai pune de 100kAi citit tu în datasheet că trebuie să fie mai mică? Ce rol are rezistenţa aia? Link spre comentariu
adi1967 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Incearca si cu pini 7 si 11 ca aici. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Condensatorii aia de decuplare au picioare mult prea lungi. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Alimenteaza-l cu 12V, nu cred ca se deschide in 6-7V cat l-ai alimentat tu, astea auto la mai putin de 8V se blocheaza, stiu ca am folosit si eu TDA2004 acum cativa ani.Si nu are nevoie de nici un radiator, ba chiar eu la un TDA 7377 ascult muzica pana intra protectia termica Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Pinul 3 la TDA2004 este cu rol de stby. Nivel zero stby. nivel inalt -ON. Link spre comentariu
xragon Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 ia de aici http://www.eleccircuit.com/20watt-integ ... y-tda2005/ si sa ii faci si pcb-ul , apoi sa ne spui daca mai exista , o problema , deoarece eu tot cred ca a faacut o mana de incepator care doreste sa invete, sa fie un contanct prost , sau sa fi facut scurt undeva la integrat Link spre comentariu
Vizitator paulinu Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Am renuntat la TDA2004. Banuiesc ca este off topic daca se vorbeste te alt integrat in acest topic. Link spre comentariu
xragon Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 ce scuza , doamne, nu puteai sa spui ca nu ti-a iesit nmic , si te ajutam din nou , nu ca este of-topic , din moment ce am vrut sa te ajutam Link spre comentariu
Vizitator paulinu Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Bine, bine inca nu am renuntat. Imi reusise cu al integrat.... Dar am facut o compartie cu TDA-ul si se pare ca TDA-ul este mai bun.@xragon, am dat peste schema aia si eu. nu am nevoie de asa ceva. Simplu. Intra semnal stereo iese semnal stereo.O sa incerc cu schema din pdf. Link spre comentariu
Vizitator paulinu Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Ok, facusi montajul. se aude barait cand jackul nu este bagat in player.(de ce?) Dupa ce il bag nu se mai aude nimic. Dau play, si functioneaza. Cineva a zis ca merge si fara radiator, nu prea merge. doar 15~20sec a functionat pe un singur difuzor si sa cam incalzit. Banuiesc ca ii trebuie un radiator destul de mare.Mdaa... am pus un radiator, doua difuzoare, se cam aude distorsionat, banuiesc ca este din cauza firelor, montajului. ei bine acum stiu sigur ca mege si pot sa fac un PCB cum trebuie. Link spre comentariu
Vizitator george 33 Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 se aude barait cand jackul nu este bagat in player.(de ce?) Dupa ce il bag nu se mai aude nimic. de ce se intampla asta, si eu patesc la fel la un amplificator cu tda2005, si cu tda2003 e la fel cum pot remedia asta? Link spre comentariu
Vizitator paulinu Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Banuiesc ca se poate face cu un tranzistor. Cand pe intrare nu este semnal audio, integratul sa intre in stand-by. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Pune 100k între intrare şi masă. N-ar trebui să se mai audă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum