Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA2004

Vizitator valentin95

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

4

• ratza

3

• gab19

3

• Nostalgic

2

Top autori în acest subiect

Alimenteaza-l cu 12V, nu cred ca se deschide in 6-7V cat l-ai alimentat tu, astea auto la mai putin de 8V se blocheaza, stiu ca am folosit si eu TDA2004 acum cativa ani.Si nu are nevoie de nici un radiator, ba chiar eu la un TDA 7377 ascult muzica pana intra protectia termica :da

Link spre comentariu
Vizitator paulinu

Bine, bine inca nu am renuntat. Imi reusise cu al integrat.... Dar am facut o compartie cu TDA-ul si se pare ca TDA-ul este mai bun.@xragon, am dat peste schema aia si eu. nu am nevoie de asa ceva. Simplu. Intra semnal stereo iese semnal stereo.O sa incerc cu schema din pdf.

Link spre comentariu
Vizitator paulinu

Ok, facusi montajul. se aude barait cand jackul nu este bagat in player.(de ce?) Dupa ce il bag nu se mai aude nimic. Dau play, si functioneaza. Cineva a zis ca merge si fara radiator, nu prea merge. doar 15~20sec a functionat pe un singur difuzor si sa cam incalzit. Banuiesc ca ii trebuie un radiator destul de mare.Mdaa... am pus un radiator, doua difuzoare, se cam aude distorsionat, banuiesc ca este din cauza firelor, montajului. ei bine acum stiu sigur ca mege si pot sa fac un PCB cum trebuie.

Link spre comentariu
Vizitator george 33

se aude barait cand jackul nu este bagat in player.(de ce?) Dupa ce il bag nu se mai aude nimic.

de ce se intampla asta, si eu patesc la fel la un amplificator cu tda2005, si cu tda2003 e la fel cum pot remedia asta?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări