Vizitator valentin95 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 salut as vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste scheme pentru un amplificator audio cu TDA2004 cam cati watti scoate acest integrat va multumesc Link spre comentariu
iuli09 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 vezi in datasheet ,ai acolo un schema de amplificator cu TDA2004 . http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... A2004.html Link spre comentariu
Vizitator valentin95 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 multumesc mult!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator paulinu Postat Decembrie 7, 2013 Partajează Postat Decembrie 7, 2013 Ca sa nu mai creez un al subiect in legatura cu TDA2004... Ei bine m-am folosit de placa unde este montat TDA-ul si chestia este ca nu merge, adica functioneza dar se aude un gajait ingrozitor in difuzor. Daca ii pun un semnal pe intrare se aude dar foarte gajait. ce poate fi? TDA-ul? Aceasta este schema. Pe pin 3 este un condesator, dar pe placa nu este pus. L-am pus si mai rau este. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 7, 2013 Partajează Postat Decembrie 7, 2013 La sigur amplificatorul oscileaza . Probabil cablajul contine bucle de masa.Arata -ne cablajul.O poza. Link spre comentariu
gab19 Postat Decembrie 7, 2013 Partajează Postat Decembrie 7, 2013 paulinu tine minte asta IN TOTDEAUNA CAND FACI UN MONTAJ MONTEAZA TOATE PIESELE si cum a spus si nostalgic sigur ai bucle de masa pe undeva asta daca nu cumva ai "uitat"sa mai montezi si alte piese pe cablaj in fine pune o poza macar cu cablajul sa vedem Link spre comentariu
Vizitator paulinu Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Nu cred ca este din cauza cablajului. am incercat pe un breadboard un alt chip si acelas sunet se aude in difuzor. Banuiesc ca este de la sursa. Sursa fiind o punte redresoare (luata dintr-un monitor CRT, D4SB60L) cu un LM317T. Chip-ul este BA5417. O sa incerc cu o alta sursa. Si sunt toate piesele. http://imageshack.us/a/img571/4025/di3f.png http://imageshack.us/a/img690/6564/gs45.jpg Link spre comentariu
adi1967 Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Ai folosit radiator ? Link spre comentariu
Vizitator paulinu Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Nu. Dar nu cred ca este necesar radiator.Oricum am incercat cu alta sursa si la fel face. Link spre comentariu
K1nderu Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Ba este necesar radiator,din cauza asta intervine protectia integratului. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Nu. Dar nu cred ca este necesar radiator.Oricum am incercat cu alta sursa si la fel face.Asta e buna Pai daca nu vei alimenta integratu' si te vei uita doar asa la el, nu va fi nevoie de radiator, ba nu va fi nevoie nici de de restul de componente specificate in foaia de catalog Cat timp ai lasat integratul sub tensiune, fara radiator ?Daca mai faci ceva experimente d-asta, ia pune mana pe el si vezi daca fierbe Link spre comentariu
Vizitator paulinu Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Stiu ca nu trebuie alimentat integratul fara radiator.... Este alimentat la tensiunea minima(6~7V). TDA-ul se incalzea putin, dar nu mai mult de 40~50 grade. Asta BA-ul nu se incalzeste deloc. Am sa il pun inapoi pe placa de unde l-am scos si tai de acolo niste cablaje. Poate asa va functiona, pentru ca pe placa sunt niste piese in plus fata de cum arata in specificati.Asa incercat si cu TDA-ul si nu a mers, apoi pus pe un PCB si la fel face. Ramane doar sa incerc alta configurare, la TDA.Cand am zis ca nu este necesar un radiator, doar in faza de test. Cand va fi functional si finalizat desigur ca o sa pun un radiator. Link spre comentariu
xragon Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 dar nu mai mult de 40~50 grade buna asta Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Pune o rezistenţă de 120k între VCC şi pinul 3. Link spre comentariu
gab19 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 daca ai ajuns la temperatura specificata de tine si avand in vedere ca nici macar nu ai folosit radiator cel mai probabil a cedat integratul .. cu alt integrat ai incercat ??cum a spus si domnul ratza pune o rezistenta acolo dar mi se pare umpic cam mare 120k cred ca mai bine ai pune de 100k si punei un radiator cat de cat acolo sa-si faca racirea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum