Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa video

zoriken

Postări Recomandate

am o placa de baza ale carei specificatii despre interfata video se rezuma la pci express x16 atat. Daca cumpar o placa pci express 16x 2.0 sau 2.1 exista posibilitatea sa fi luat-o degeaba? sau trebuie musai x16 "fix"multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zoriken

2

• Spitfire

1

• E_manuel

1

• FLORIN IORDACHE

1

placa este MSI G31TM-P21

Buna seara ! In manualul placi de baza a dvs scrie numai Interfata grafica PCI Express x16 nu scrie nimic nici 2.0 sau 2.1. :da Succes !
Link spre comentariu
Vizitator dbogdan2010

Salut..sunt nou si as vrea sa va intreb si eu cate ceva legat de laptopu care mi l-am cumparat..Cateva detalii:Packard bell EasyNote LJ71AMD Turion II X2 M500 (2cpu) 2.2Ghz1Tb Hdd4Gb Memory 2Gb VideoIn legatura cu Video... Am vazut undeva Video dedicated memory 256.. de ce 256? in BIOS la fel 256, Cum fac sa schimb? in Bios nu reusesc, nu am optiuni de schimbare. Eu ma joc acum NFS Hot Pursuit, si nu prea imi convine cum merge... Va rog sa ma ajutati. Astept un raspuns. Va multumesc

Link spre comentariu

in BIOS la fel 256, Cum fac sa schimb? in Bios nu reusesc, nu am optiuni de schimbare. Eu ma joc acum NFS Hot Pursuit, si nu prea imi convine cum merge... Va rog sa ma ajutati. Astept un raspuns. Va multumesc

Va ajut, puneti acolo in BIOS 128MB la VGA Memory, daca folositi Win7 ca OS.Nu-l mai chinuiti cu 256MB, ca tot degeaba...
Link spre comentariu
Vizitator dbogdan2010

Nu pot schimba din bios nimic legat de video... daca fac un update la boos p sa mearga? Eu zic ca e destul de bun laptopul ca sa nu mearga si mai bine jocurile..Ajutati-ma....

Link spre comentariu

Salut,

" daca fac un update la boos p sa mearga? Eu zic ca e destul de bun laptopul ca sa nu mearga si mai bine jocurile..Ajutati-ma. "

Laptop-urile ( obişnuite ) nu au fost proiectate pentru jocuri.

Update-ul de Bios se poate dovedi a fi o întreprindere destul de riscantă ( uneori ).

Recurgi la aşa o operaţie doar când ai epuizat toate celelalte soluţii şi eşti sigur că update-ul rezolvă problema.

Setările de Bios sunt restrictive, mai ales pentru laptop-uri sau pentru calculatoarele fabricate de marii producători, aşa că nu este exclus să ai aceleaşi opţiuni setabile în Bios, după update.

În specificaţii http://www.dealgiant.co.uk/packard-bell ... op-review/ scrie că " it is perfect for those who desire a thrilling movie-watching experience. "

Gpu-ul este Integrated ATI Radeon HD4200 graphics processor sau ATI Mobility Radeon HD 4650 ( după alţii ).

" These cards should be able to handle all current games with fluent framerates but not all with high detail settings. Especially demanding games may only run in low-medium detail settings. "

Scrie şi că " ...having 4 GB of RAM is also a bonus for heavy gamers who play MMORPG enabled games. ", dar asta nu înseamnă că ( numai ) memoria e hotărâtoare în materie de jocuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări