mircea65 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Defect ciudat-incalzirea apei o face aleatoriu, uneori da alteori nu indiferent de program.Am montat un voltmetru pe bornele rezistentei si este o problema de alimentare cu tensiune in sensul ca atunci cand nu incalzeste lipseste 220 volti pe bornele rezistentei, iar in plus de asta evacueza apa f. repede. Cand incalzeste programul se deruleaza normal.Va rog un sfat profesionist! Multumesc. Link spre comentariu
raileanu florin Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 salut ;vedet ca aveti contact inperfect pe placa undeva pe la mufe trebuie remediata aceasta problema de oare ce se duce placa bafta Link spre comentariu
mircea65 Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 daca cunoasteti modelul spuneti-mi cum se scoate panoul frontal, am gasit 2suruburi sub sertarul de alimentare dupa care m-am blocat, pt. ca trebuia sa fortez si nu vreau sa stric(este a mea), iar prin partea din spate nu se poate ajunge la placa de comanda-este cu icarcare frontala.multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum