Vizitator ionutsibiu1990 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 SALUT SUNT NOU PE AICI SI AS AVEA MARE NEVOIE DE SFATURILE VOASTRE. As vrea sa ami cumpar un difuzor MAGNAT XPRESS de 15(daca nu ma ansel)in orice caz i.am cerut vanzatorului cu diametrul de 30 cm.PRET 160 ron.Credeti ca e bun pentru ce as vrea eu si anume sa al pun antro boxa de aproximativ 60-80 litri,dar nu al vreau doar pentru bas,vreau sa se auda tare.ascult genuri normale de muzica si populara. fac bine?e bun raport calitate pret?credeti ca as gasi altceva mai bun la un pret asemanator?mai am o boxa an care am un difuzor ,paioner, de care sunt multumit. va rog ajutatima cu niste raspunsuri cat mai curand multumesc frumos. statie am si e ok (nu stiu f multe despre difuzoare ) Modificat de Madalina: 2/08/2011 Pune un titlu mai sugestiv data viitoare. Link spre comentariu
Vizitator alex_spataru80 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 In primulo dand acel dif de 30cm...inseamna 12'INCI .........un alt dif de 48cm ar insemna 15' . Bun..deci ai un dif de 12' .Ala e dif de bass..nu poti face boxa cu el singur. Unde vrei sa il folosesti? (el e pt AUTO) Link spre comentariu
Vizitator ionutsibiu1990 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 .mai am si niste analte.iese ceva? boxa o am cu 3 twetere +difuzor de 30 cm dar as vrea sa al schimb cu acest magnat xpress pentru ca cea dea doua boxa se aude mai tare=pe ea am un dif paioner care se aude mai bine. multumesc pentru ajutor mai astept informati. papa Link spre comentariu
Vizitator alex_spataru80 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 uite DI meu de messenger : alex_spataru80 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Pune o poza cu tot ce ai acolo, sa vedem ce putem face din ciorba ta Link spre comentariu
sorin_denver Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 ''In primul rand acel dif de 30cm...inseamna 12'INCI .........un alt dif de 48cm ar insemna 15' . Bun..deci ai un dif de 12' .'' Daca tot vrei sa restabilesti adevarul 48 cm nu inseamna 15 '' , mai curand 39-40 cm inseamna 15 ''. Link spre comentariu
costy Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 de obicei nu sunt genul care sa atraga atentia asupra greselilor de scriere ale altor useri, dar las-o dracu de treaba, zici ca ai 3 ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum