Vizitator tars_room Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Salut tuturor am un Sistem audio 5.1, care e destul de inteligent si merita montat pe masina, problema e ca el are 2 alimentari pentru functionare mai exact un traf toroidal care are 2 iesiri (una simpla si una dubla) aia simpla e de 10 V, iar cea dubla +14 GND -14, As avea nevoie sa construiesc o sursa care sa imi faca din 12v +12 GND -12v, ca sa il pot alimenta la bateria masinii, va rog mult ajutati-ma! Multumesc anticipat celor ce se implica si isi aduc contributia acestui topic care e posibil sa le fie util si altora ! Link spre comentariu
amp Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 uite aici elforum.info/viewtopic.php?f=41&t=61 e primul topic din forumul alimentatoare. Era greu sa cauti un pic? si ar trebui sa citesti tot ca nu e asa de simplu de facut. Link spre comentariu
Vizitator tars_room Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 multumesc mult , si imi cer scuze pentru lenea mea Link spre comentariu
stefanstudio Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 poti face ceva mai artificial dar nu duce la puteri mari la alimentare ai acolo 1 punte si 2 condensatori intre condensatori e legata masa si la unu +la altu- care vine dela punte deci scoti puntea si lasi condensatori legi dela bateria masinii -si + la acei 2 condensatori -la un condensator si +la celalalt (ei sunt legati in serie si intre ei legi masa ) eu am experimentat asa si a mers la 2x40w cu cat e amplifu mai mic cu atat mai bine dar nu e corect sa mearga asa Link spre comentariu
Vizitator tars_room Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 intzeleg, totusi eu cautam mai mult ca pe o provocare sa construiesc o sursa in comutatie, ar fi fost interesant, atat tot, si in plus de asta as fi vrut sa vad wooferul montat pe masina Link spre comentariu
stefanstudio Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 banuiesc ca se poate din pacate nu dispun de stfel de scheme dar poate se gaseste cineva care are Link spre comentariu
Vizitator tars_room Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 ar fi super , mai demult imi spunea cineva de un softuletz care ii introduci valorile si iti contruieste schema pentru o astfel de sursa automat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum