validae Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Poate cineva sa-mi spuna cu ce se poate inlocui tranzistorul J 5804 din monitoarele CRT ?. Am cautat pe Google si nu am gasit inca documentatie despre el. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Destul de cu ''draci'': 20 amperi,1700v,echivalent: https://ro.ro.ro Link spre comentariu
validae Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 Era mai simplu sa fi scris 2SJ6920 decat adresa unui magazin online care cere inregistrare pentru a vizualiza ofertele, dar multumesc oricum pentru atentia acordata. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 si ce este 2sj6920 ca nu este pe alldatasheet.com Link spre comentariu
validae Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 Este un tranzistor echivalent pe care mi l-au recomandat la un magazin de componente si care poate fi gasit si la e-Piese.ro. Parametrii nu-i am momentan, i-am scris pe un caiet la serviciu, o sa revin daca va intereseaza Link spre comentariu
ionbel1 Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Nu este 2SJ6920, e FJL6920. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Am cautat pe Google si nu am gasit inca documentatie despre el.1-- codul corect si complet al tranzistorului dvs este fjaf 5804...!2-- fabricantul si-a protejat data-sheet-ul acestui tranzistor cu legea copy-right-ului , la cererea expresa a destinatarului unic al acestor piese , anume firma lg electronics , koreea ...! iata motivul pentru care nu exista pe nicaieri informatii autorizate disponibile , referitoare la j5804 ...! Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Poate cineva sa-mi spuna cu ce se poate inlocui tranzistorul J 5804 din monitoarele CRT ?. Am cautat pe Google si nu am gasit inca documentatie despre el. ca ajuti omul nu e bine,ca ii dai un pont nu e bine,da cum e bine atunci?!?!?!Ati spus ca nu ati gasit nimic pe gogu despre el!! aici gaseati si au si telefon daca nu va lasa sa accessati situl!!Asta e!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum