Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalenta tranzistor J 5804

Postări Recomandate

Poate cineva sa-mi spuna cu ce se poate inlocui tranzistorul J 5804 din monitoarele CRT ?. Am cautat pe Google si nu am gasit inca documentatie despre el.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• BUGHIU

2

• ionbel1

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Era mai simplu sa fi scris 2SJ6920 decat adresa unui magazin online care cere inregistrare pentru a vizualiza ofertele, dar multumesc oricum pentru atentia acordata.

Link spre comentariu

Este un tranzistor echivalent pe care mi l-au recomandat la un magazin de componente si care poate fi gasit si la e-Piese.ro. Parametrii nu-i am momentan, i-am scris pe un caiet la serviciu, o sa revin daca va intereseaza

Link spre comentariu

Am cautat pe Google si nu am gasit inca documentatie despre el.

1-- codul corect si complet al tranzistorului dvs este fjaf 5804...!2-- fabricantul si-a protejat data-sheet-ul acestui tranzistor cu legea copy-right-ului , la cererea expresa a destinatarului unic al acestor piese , anume firma lg electronics , koreea ...! iata motivul pentru care nu exista pe nicaieri informatii autorizate disponibile , referitoare la j5804 ...!
Link spre comentariu

Poate cineva sa-mi spuna cu ce se poate inlocui tranzistorul J 5804 din monitoarele CRT ?. Am cautat pe Google si nu am gasit inca documentatie despre el.

ca ajuti omul nu e bine,ca ii dai un pont nu e bine,da cum e bine atunci?!?!?!Ati spus ca nu ati gasit nimic pe gogu despre el!! aici gaseati si au si telefon daca nu va lasa sa accessati situl!!Asta e!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări