Vizitator Guitarlover Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Tensiunile sunt toate cu-n volt mai mici ca în cartea tehnică, dar asta e şi pentru că tensiunea redresată de alimentare e mai mică tot cu un volt decât în cartea tehnică. Tranzistoarele pot fi o sursă de zgomot... 1.Datorită construcţiei - pnp cu germaniu anii 70 2.Uzură (nu se compară cu cea a cond electrolitice sau a potenţiometrelor, dar nu e de neglijat).Am să caut un osciloscop şi am să-l mai "gâdil". Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Nu conteaza ca tensiunea de alimentare e mai mica cu ...1V.Posteaza ce tensiune masori intre baza si emitorul fiecarui tranzistor final. Link spre comentariu
Vizitator Ovidiu Stroe Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Salut!am si eu un akord la fel si imi trebuie doza.Stii cumva unde gasesc? Link spre comentariu
Maria Andreea Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 La 02.08.2011 la 14:52, Vizitator ziziktre a spus: Va salut! Am un pick-up Akkord 203, dar ii lipseste doza. O cautare pe google m-a adus catre http://sb.shopmania.org/files/product/ro/409/gzk661-csi~m_408850.jpg Aceasta este descrierea dozei: GZK661 CSI Doza stereo pt pick-up rusesc Akkord mono (Akord Acord) GZK-661 50-10000Hz Pret: 12 RON *Nu am postat link-ul direct catre produs ca sa nu spuna cineva ca fac reclama magazinului. Daca aveti nevoie de link va rog sa-mi dati un mp. Se potriveste la pick-up meu Akkord 203? Daca nu, de unde pot face rost de o doza pentru el? Multumesc! Buna seara! Am un pick-up la fel, nu ma pricep la astfel de mecanisme, am incercat sa-l pun in functiune si se pare ca nu functioneaza. Probabil are o problema la motorasul si ce pune in miscare discul...daca il misc cu mana se poate auzi ce e pe el. Cum as putea sa-l repar? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Cauți pe cineva binevoitor care a mai umblat în asa ceva și te rezolva. Deși nu e greu de repus în funcție, sunt multe de verificat și eventual schimbat. Pt început trebuie văzute piesele cu cauciuc dacă nu sunt îmbătrânite, și motorașul curatat/gresat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum