Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se potriveste aceasta doza la pickup-ul akkord 203?

Vizitator ziziktre

Postări Recomandate

Vizitator Guitarlover

Tensiunile sunt toate cu-n volt mai mici ca în cartea tehnică, dar asta e şi pentru că tensiunea redresată de alimentare e mai mică tot cu un volt decât în cartea tehnică. Tranzistoarele pot fi o sursă de zgomot... 1.Datorită construcţiei - pnp cu germaniu anii 70 2.Uzură (nu se compară cu cea a cond electrolitice sau a potenţiometrelor, dar nu e de neglijat).Am să caut un osciloscop şi am să-l mai "gâdil".

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• Kosmin

1

• gaby57

1

• Maria Andreea

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 6 ani mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
La 02.08.2011 la 14:52, Vizitator ziziktre a spus:

Va salut! Am un pick-up Akkord 203, dar ii lipseste doza.

O cautare pe google m-a adus catre http://sb.shopmania.org/files/product/ro/409/gzk661-csi~m_408850.jpg

Aceasta este descrierea dozei:

GZK661 CSI

Doza stereo pt pick-up rusesc Akkord mono (Akord Acord) GZK-661 50-10000Hz

Pret: 12 RON

*Nu am postat link-ul direct catre produs ca sa nu spuna cineva ca fac reclama magazinului. Daca aveti nevoie de link va rog sa-mi dati un mp.

Se potriveste la pick-up meu Akkord 203? Daca nu, de unde pot face rost de o doza pentru el?

Multumesc!

Buna seara! Am un pick-up la fel, nu ma pricep la astfel de mecanisme, am incercat sa-l pun in functiune si se pare ca nu functioneaza. Probabil are o problema la motorasul si ce pune in miscare discul...daca il misc cu mana se poate auzi ce e pe el. Cum as putea sa-l repar? 

Link spre comentariu

Cauți pe cineva binevoitor care a mai umblat în asa ceva și te rezolva. Deși nu e greu de repus în funcție, sunt multe de verificat și eventual schimbat. Pt început trebuie văzute piesele cu cauciuc dacă nu sunt îmbătrânite, și motorașul curatat/gresat. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări