Vizitator ziziktre Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Va salut! Am un pick-up Akkord 203, dar ii lipseste doza. O cautare pe google m-a adus catre Aceasta este descrierea dozei: GZK661 CSI Doza stereo pt pick-up rusesc Akkord mono (Akord Acord) GZK-661 50-10000Hz Pret: 12 RON *Nu am postat link-ul direct catre produs ca sa nu spuna cineva ca fac reclama magazinului. Daca aveti nevoie de link va rog sa-mi dati un mp. Se potriveste la pick-up meu Akkord 203? Daca nu, de unde pot face rost de o doza pentru el? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Salut,se pare ca e buna 100% . Link spre comentariu
Vizitator ziziktre Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Multumesc mult nicumicu47! Link spre comentariu
Vizitator Guitarlover Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 - Bună ziua, sunt nou pe forum, e singurul subiect despre Akkord 203, pickup-ul rusesc pe care l-am văzut, aşa că aici o să adresez şi eu o întrebare: Cine are, sau dacă ştiţi unde pot găsi montaje (plăci cu sau fără componente) de la Akkord 203 sau 201 (că se aseamănă foarte mult în ceea ce priveşte schema de principiu, fiind doar nişte diferenţe la cablaj). Am un 203 pe care vreau să-l repar, dar placa e execrabilă, a fost chinuită de un "meşter" şi cablajul e desprins în multe locuri, nu se merită să cârpesc şi nici nu e indicat. Să refac cablajul nu ar fi o problemă, numai că momentan nu prea am scule, aşa că varianta cea mai simplă ar fi să găsesc montajul "de-a gata"... sau, mă rog... să nu aibă cablajul sărit. E tot ce am nevoie. Menţionez că am o documentaţie zdravănă privitoare la pickup-ul acesta şi "rudele sale", aşa că dacă are cineva nevoie, să nu ezite să mă contacteze. Vă mulţumesc anticipat şi aştept răspunsuri, oferte, sugestii, orice. O zi bună. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Salut,posteaza poze cu placuta, poate gasesc ceva. Link spre comentariu
Vizitator Guitarlover Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Momentan nu am nici o poză cu montajul, am să postez poze cât de curând, poza de mai jos e cablajului găsit în akkord 203-ul meu (deşi cablajul e de la akkord 201!) Am ataşat şi un fişier .pdf cu 203-ul diferenţele sunt vizibile.akkord203.pdfakkord203.pdf Link spre comentariu
Vizitator Guitarlover Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Nu am găsit poze cu plăcuţa exact pentru Akkord 203, dar merge şi 201, că sunt la fel. Cam aşa ar trebui să arate: (În imagine sunt două, că 201 s-a făcut mai mult în variantă stereo). Nu mi-ar strica una în plus oricum. Link spre comentariu
gaby57 Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 am un 203 ce te intereseaza din el Link spre comentariu
Vizitator Guitarlover Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Mă interesează montajul. Placa cu componentele, adică preamplificatorul şi amplificatorul. Sper că nu sunt prea sâcâitor cu explicaţiile suplimentare... ah, şi nişte potenţiometre ar fi binevenite. Apropo, este funcţional? Dacă nu vrei să-l dai pe bucăţi m-ar interesa şi cu totul, numai să-mi dai un preţ şi să-mi spui de unde eşti într-un PM. Eu am un 203 căruia îi lipsesc cam multe, dar prietenul meu care îl vrea reparat ţine la el, are valoare suplimentară. În principiu de placa am nevoie. Restul sunt binevenite dacă vrei să scapi de ele, numai să-mi spui cât m-ajunge. Link spre comentariu
Vizitator crysvaly Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Buna ziua!Si eu am un akkopd 201 stereo dar nu am idee unde se leaga un fir.deoarece am scos mecanismul de pick-up.Imi puteti oferi niste poze de la acel "butoias" mare unde duc firele din centrul lui? Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator Guitarlover Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 sunt poze şi pdf-uri mai sus... dă un click. Link spre comentariu
Vizitator crysvaly Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 sunt poze şi pdf-uri mai sus... dă un click.Salut!Le-am salvat dar chiar in spatele acelui "butoias",capul lui de la fire nu se vede unde duc,deoarece trece un cablu alb.Multumesc Link spre comentariu
Kosmin Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Recomandarea ar fi sa cautati un "nene" care se pricepe cat de cat, firul ala ar putea fi dezlipit din cine stie ce loc. Impreuna cu schema sigur o sa isi dea seama de unde vine si unde duce acel cablu. O spun pentru ca am vazut mai sus, botezarea acelui condensator "butoias". Link spre comentariu
Vizitator Guitarlover Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Dacă e un singur fir dezlipit şi un singur terminal de condensator fără fir, atunci tot ce-ţi trebuie e un letcon. Dacă treaba e mai stufoasă, caută un meşter. Eu unul am refăcut cablajul, am lipit piesele sale originale cu excepţia cond. electrolitici, am făcut un rewiring la toată tărăşenia şi cântă. Un pic cam distorsionat, dar merge... mă gândesc c-o fi şi de trazistoare iar pe alea n-am de unde le lua. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 cântă. Un pic cam distorsionatMasoara tensiunea de prepolarizare a finalilor si daca este cazul regleaza curentul de mers in gol. mă gândesc c-o fi şi de trazistoareUn tranzistor poate fi bun sau defect - cale de mijloc nu exista.Poti "asculta" traseul de semnal cu ajutorul altui amplificator si iti vei da seama unde este zona in care se produce distorsionarea semnalului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum