Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda Universala

Postări Recomandate

De curand am vazut un anunt cum ca exista telecomanda universala pt. Tv.Intrebarea mea e urmatoarea:aceasta chiar functioneaza sau sunt doar vorbe ca produsul respectic sa fie vandut.Insa eu stiam ca o telecomanda de Tv de exemplu e sincronizata cu receiverul de la Tv respectiv cum poate aceasta telecomanda asa zisa universala sa fie compatibila cu mai multe receivere?

post-40158-13982929337_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

3

• BUGHIU

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Termenul de telecomanda universala nu spune mare lucru din pacate.Unii vand stifturi ca si telecomenzi universale.In general aceste telecomenzi se vand cu o carte cu coduri si in functie de marca TVului se introduce un anumit cod.Asta are asa ceva?Mai sunt telecomenzi universale programabile pe calculator dar si atunci trebuie un soft pentru ele.Vanzatorul sper ca nu zice ca merge la orice TV.

Link spre comentariu

Din pacate spune ca functioneaza la 95% din modele de Tv actuale,in plus cum poti programa telecomanda ca nu are nici un fel de... de introdus coduri,de la prima vizualizare am crezut ca e stift dar am zis sa intreb pe cineva cu adevarat in domeniu.Multumesc pt raspund dl. Dan cod!

Link spre comentariu

Insasi numele: ''universala'' denota faptul ca face,--daca face--,doar functii universale a unui tv : progr.+,progr._ regleaza volumul si.......cam atat!!!!!Reglajele specifice ,legate de cautare programe(search) reglaj lumina,culoare contrast,teletext, etc nu o sa le faca ''buton'' la ''buton'' ca si ceea ''originala'' a tv-ului,doar la nimereala din alte butoane!!!

Link spre comentariu

Ce e cel mai important pentru mine ca are functia on/off eu as vrea sa cumpar o telecomanda dasta sa ma distrez cu ea sa sting TV de la Metrou din diverse locatii sa ma joc putin cu nervi angajatilor :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări