pusttiu Postat Decembrie 24, 2005 Partajează Postat Decembrie 24, 2005 am fost un talcioc duminica si am pus minnuta pe 2 carti . incredibilul ptret de 15k/buc piese si constructii radio- tuburi electronice, de M. BODEA, colectia radio si telviziune., editura tehnica 1970. tot ce vrei sa stii despre tuburi. monograme pt trasformatoare de iesire, colectia radio, editura tehnica 1958, de G.A. SNITEREV pt proiectare trafuri de iesire , in special pt tuburi rusesti, audio. Link spre comentariu
pusttiu Postat Decembrie 26, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2005 depinde de ce te intereseaza in talcioc. am fost de multe ori si nu am gasit nik interesant, iar alteori de toate, de la lampi, pin la discuri si trafuri toroidale la pret de nik. ramii on topic, ca ma interesau carti cu si despre tuburi Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 26, 2005 Partajează Postat Decembrie 26, 2005 Vezi ca in ploiesti este un anticariat pe str Al. Deparateanu (de la BCR spre sp. Judetean) unde gasesti tot felul de carti. De acolo am luat catalog de tuburi, cartea aia cu televizoarele (tot pe lampi), etc. Vorbesti cu tanti care vinde si iti gaseste ce te intereseaza. Preturile sunt f. mici (catalogul de tuburi a fost undeva pe la 80.000 ROL). Anticariatul se numeste Vimami, dar nu scrie nicaieri. Este o baraca de tabla la strada, iar strada are vreo 10 case, deci n-ai cum sa o ratezi. Link spre comentariu
dalu Postat Decembrie 28, 2005 Partajează Postat Decembrie 28, 2005 http://www.hi-end.ro/discutii/literatur ... .hi-end.ro Link spre comentariu
ctepeo Postat Ianuarie 3, 2006 Partajează Postat Ianuarie 3, 2006 Daca gasiti, cumparati "Initiere in electronica" de Aurel Millea su Al. Popovici, Ed. Tehnica (1964). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum