Vizitator emberg Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Salut, Am incercat sa realizez schema din atasament am asamblat si piesele toate si nu merge, din masuratorile pe care le-am facut reiese ca toti pinii conectorului la 12V sunt conectati intre ei, ceea ce ma face sa ma gandesc la scurtcircuit, nu? Am folosit exact piesa indicata in schema,aveti vreo idee e ar putea sa fie? sau poate sa fie acest conector de 2 feluri: pozitiv sau negativ? iar eu sa fii folosit unul gresit? Singurul lucru care l-am inlocuit a fost dioda in loc 1N4001 am folosit 1N4007 si atat La urmatorul link gasiti mai multe date despre ceea ce am incercat sa fac, http://picprojects.org.uk/projects/ledc ... /index.htm pwmChaser.pdf Link spre comentariu
Mindware Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Dupa cum te exprimi si ce ai concluzionat tu ca e problema, tin sa te intreb un lucru inainte de toate:Tu stii ca acel integrat(defapt un microcontroller) trebuie programat inainte de a lucra(face ce vrei tu), nu?Vezi ca pe site spune si de treaba asta...Nu conteaza ce fel de mufa pui, conteaza sa polarizezi totul cum trebuie.Pune o poza cu montajul.....si pune exact ce ai facut pana in stadiul asta....inclusiv ce si unde ai masurat. Link spre comentariu
Vizitator emberg Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 am programat microcontrolerul si schema e realizata complet exact cum e pe site-ul. respectiv... Link spre comentariu
Mindware Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Si partea cu masuratul?Ce tensiune ai pe placa inainte de stabilizator?Dar dupa?Ce curent de alimentare ai in acest stadiu?Baga detalii daca vrei ajutor! Nu am glob de cristal inca...Pune o poza sa vad mufele si traseele.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum