Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HYUNDAI HRH 2105S

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GYON

2

• cristronic

1

• radu ionel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cu ce proc este echipat+ terminatia(TDA9346 ps/n3/3/1960)?? ce componenta are?Multe de Hyundai HRH-uri sint facute dupa Daewoo HRH21U6T,HRH21A7,CP195L,CM905,HRH2134dcs,K20c4nt,14c4tfd/1938 etc. asteptam...

Link spre comentariu

Sasiul PH03 este chinezesc,pentru tub cinescop slim.Telecomanda e mai greu de gasit.Au avut cei de la .......era marcata HYUNDAI.Se aseamana cu NP51 dar este diferita.

Link spre comentariu

Dupa mai multe cautari am gasit telecomanda potrivita !!!Este comercializata sub denumirea de HYUNDA ,se gaseste la Miv... ;si ,,bate" cod de RC5 !!!!!PS. Mai merge perfect si telecomanda pt TV. EVEREST !!Model telecomanda HYDFSR-0054HEU !!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator 15RBY

Dupa mai multe cautari am gasit telecomanda potrivita !!!Este comercializata sub denumirea de HYUNDA ,se gaseste la Miv... ;si ,,bate" cod de RC5 !!!!!PS. Mai merge perfect si telecomanda pt TV. EVEREST !!Model telecomanda HYDFSR-0054HEU !!

Salut,Si eu caut aceaste telecomanda pentru tv Hyundai HRH 2105S si nu gasesc nicaieri.Poti te rog sa fii mai pe intelesul tuturor..:) nu prea ma pricep si nu am inteles ce ai vrut sa spui prin Miv... si cod RC5.Multumesc mult
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări