GYON Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Ce telecomanda merge la acest TV ?? Are sasiu PH03 !!! Link spre comentariu
radu ionel Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Cu ce proc este echipat+ terminatia(TDA9346 ps/n3/3/1960)?? ce componenta are?Multe de Hyundai HRH-uri sint facute dupa Daewoo HRH21U6T,HRH21A7,CP195L,CM905,HRH2134dcs,K20c4nt,14c4tfd/1938 etc. asteptam... Link spre comentariu
cristronic Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Sasiul PH03 este chinezesc,pentru tub cinescop slim.Telecomanda e mai greu de gasit.Au avut cei de la .......era marcata HYUNDAI.Se aseamana cu NP51 dar este diferita. Link spre comentariu
GYON Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 Dupa mai multe cautari am gasit telecomanda potrivita !!!Este comercializata sub denumirea de HYUNDA ,se gaseste la Miv... ;si ,,bate" cod de RC5 !!!!!PS. Mai merge perfect si telecomanda pt TV. EVEREST !!Model telecomanda HYDFSR-0054HEU !! Link spre comentariu
Vizitator 15RBY Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Dupa mai multe cautari am gasit telecomanda potrivita !!!Este comercializata sub denumirea de HYUNDA ,se gaseste la Miv... ;si ,,bate" cod de RC5 !!!!!PS. Mai merge perfect si telecomanda pt TV. EVEREST !!Model telecomanda HYDFSR-0054HEU !!Salut,Si eu caut aceaste telecomanda pentru tv Hyundai HRH 2105S si nu gasesc nicaieri.Poti te rog sa fii mai pe intelesul tuturor.. nu prea ma pricep si nu am inteles ce ai vrut sa spui prin Miv... si cod RC5.Multumesc mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum