rusumenut Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 buna am un tv marca panasonic care este adus din uk si as vrea sa -l trag an banda ansa nu are decat banda uhf ce sugestii ami recomandati mentionez ca pe placa nu sunt conexiuni ptr celelalte benzi Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Cel mai simplu este sa-i atasezi un videorecorder pe care sa-l utilizezi ca receptor TV. Link spre comentariu
dan cod Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Depinde si ce panasonic este poate ar merita si complectat sasiul .dati detalii exact despre tipul exact al tvului. Link spre comentariu
rusumenut Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 modelul tv este tx 28 ck o scema ar fi buna sau service menu tda 9364 uk Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 modelul tv este tx 28 ck o scema ar fi buna sau service menu tda 9364 ukVa salut ! Sigur ati zis modelu corect la acest tv panasonic.Asteptam ! Link spre comentariu
rusumenut Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 modelul este TX 28CK2 am intrar an service menu si as putea modifica op1siop2 dar cumsa le modific ptr norma euro,sau nu merge daca este varianta uk avand an vedere ca selectorul este uk si nu are legaturile pe placa de aceea as fi vrut o schema cu varianta euro Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Am revenit din nou. Vedeti daca va ajuta acest service manual,dati un click aici : http://elektrotanya.com/panasonic_tx-28 ... nload.html . In dreapta jos pe pagina respectiva, apasati pe <> Succes ! Link spre comentariu
rusumenut Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 am mai trimis dou mesaje dar nu cred ca au mers deci voi spune din nou dupa schema data re florin am relizat ca selectorul este cu bucla pll asa ca am pus altul alt model dar care are aceasi configuratie la pini ansa tot banda uif intra deci ar trebui sa schimb ceva an menu service sa icaute de la 1-99 acuma cauta de la 21-68 selectorul care l-am pus este hyperband Link spre comentariu
rusumenut Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 am revenit cu alta problema am reusit sa prind toate canalele setand an optiunea op1 bit1=1 acum as vrea sa-i fac si sonoru mentionez ca daca dau fine tun - intra ,filtru de suprafata l-am schimbat Link spre comentariu
DORFU Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 discriminatorul de sunet este pe 6Mhz iar la noi se foloseste pe 5,5mhz si mai rar 6,5mhz,asa ca schimba filtrele ceramice (unu doua sau trei dupa caz) din discriminatorul de sunet si pune de 5,5mhz ,iar daca vrei si 6,5mhz pune un convertor .nu am reusit sa descarc schema dar cam asa se rezolva problema sunetului la televizoarele aduse din Anglia,este posibil pe rejectie sa fie bobina si nu filtru ceramic,iar atunci trebuie sa o reacordezi vezi sa nu umbli la alta bobina ,daca nu sti care este atunci mai intreaba si cineva iti va spune. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Decat sa va chinuiti cu atatea,doar sunetul trebuie facut,restul nu v-a merge decat in UIF!!!!Mai bine folositi-l printr-un video ,cum zicea si colegul Toni mai sus!! altfel.....mai greu si....mai scump!!!! Link spre comentariu
rusumenut Postat August 12, 2011 Autor Partajează Postat August 12, 2011 am revenit cam tarziu dar asta e deci tv cauta acuma si merge an toate benzile ansa nu l-am tras pe sonor o sa revin mai tarziu cu detalii Link spre comentariu
Vieriu Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 Am si eu un televizor identic,si am aceeiasi problema. Cum l-ai facut sa caute de la 1-99,unde ai intrat in service si ce ai setat, Ma poti ajuta si pe mine ? Link spre comentariu
laur_12 Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 (editat) Am si eu un televizor identic,si am aceeiasi problema. Cum l-ai facut sa caute de la 1-99,unde ai intrat in service si ce ai setat, Ma poti ajuta si pe mine ? dupa spusele lui rusumenut *am reusit sa prind toate canalele setand an optiunea op1 bit1=1* Editat August 4, 2014 de laur_12 Link spre comentariu
ovy83 Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 am revenit cam tarziu dar asta e deci tv cauta acuma si merge an toate benzile ansa nu l-am tras pe sonor o sa revin mai tarziu cu detalii pentru sunet trebuie montat un filtru de 6mz -cam asa arata http://sonic.com.ro/index.php?dispatch=products.view&product_id=32490 (va rog a nu se considera publicitate).eu am reusit tot cu ajutorul unui domn moderator de pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum