Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv panasonic

rusumenut

Postări Recomandate

buna am un tv marca panasonic care este adus din uk si as vrea sa -l trag an banda ansa nu are decat banda uhf ce sugestii ami recomandati mentionez ca pe placa nu sunt conexiuni ptr celelalte benzi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rusumenut

6

• FLORIN IORDACHE

2

• Toni Marginean

1

• dan cod

1

modelul tv este tx 28 ck o scema ar fi buna sau service menu tda 9364 uk

Va salut ! Sigur ati zis modelu corect la acest tv panasonic.Asteptam !
Link spre comentariu

modelul este TX 28CK2 am intrar an service menu si as putea modifica op1siop2 dar cumsa le modific ptr norma euro,sau nu merge daca este varianta uk avand an vedere ca selectorul este uk si nu are legaturile pe placa de aceea as fi vrut o schema cu varianta euro

Link spre comentariu

am mai trimis dou mesaje dar nu cred ca au mers deci voi spune din nou dupa schema data re florin am relizat ca selectorul este cu bucla pll asa ca am pus altul alt model dar care are aceasi configuratie la pini ansa tot banda uif intra deci ar trebui sa schimb ceva an menu service sa icaute de la 1-99 acuma cauta de la 21-68 selectorul care l-am pus este hyperband

Link spre comentariu

am revenit cu alta problema am reusit sa prind toate canalele setand an optiunea op1 bit1=1 acum as vrea sa-i fac si sonoru mentionez ca daca dau fine tun - intra ,filtru de suprafata l-am schimbat

Link spre comentariu

discriminatorul de sunet este pe 6Mhz iar la noi se foloseste pe 5,5mhz si mai rar 6,5mhz,asa ca schimba filtrele ceramice (unu doua sau trei dupa caz) din discriminatorul de sunet si pune de 5,5mhz ,iar daca vrei si 6,5mhz pune un convertor .nu am reusit sa descarc schema dar cam asa se rezolva problema sunetului la televizoarele aduse din Anglia,este posibil pe rejectie sa fie bobina si nu filtru ceramic,iar atunci trebuie sa o reacordezi vezi sa nu umbli la alta bobina ,daca nu sti care este atunci mai intreaba si cineva iti va spune.

Link spre comentariu

Decat sa va chinuiti cu atatea,doar sunetul trebuie facut,restul nu v-a merge decat in UIF!!!!Mai bine folositi-l printr-un video ,cum zicea si colegul Toni mai sus!! altfel.....mai greu si....mai scump!!!!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Am si eu un televizor identic,si am aceeiasi problema. Cum l-ai facut sa caute de la 1-99,unde ai intrat in service si ce ai setat, Ma poti ajuta si pe mine ?

dupa spusele lui rusumenut *am reusit sa prind toate canalele setand an optiunea op1 bit1=1*

Editat de laur_12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări