gigione01 Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Am un monitor LR761+ de 17" (procell, prestigio sau whitebox -nu stiu de care e facut)si zilele trecute ,la un soc de tensiune a plesnit capsula unui integrat SMD din sursa.Nu am schema si nici nu pot citi ce integrat era!!Cele 2 care fac tensiunile pentru tuburi sunt intacte! Cel ars este acela care facea tensiunea de 12v,are 8 pini cu pinul 4 la masa si pe 5 este comanda tranzistorului!Dupa schema de utilizare pare a fi NCP1200 dar nu sunt sigur si nu vreau sa fac vreo prostie!! As dori si eu schema sau ce integrat este!! Tranzistorul pe care-l comanda pe pinul 5 este un STK0460. Tipul exact al sursei este MKP3604F-913 Rev 05 http://sblossoms.en.frbiz.com/group-ste ... _913c.html Multumesc!! Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Nu este cumva : BIT31936?!?! Link spre comentariu
gigione01 Postat August 5, 2011 Autor Partajează Postat August 5, 2011 Nu stiu ce integrat este!!Are capsula impuscata , are bucatica sarita din el!! Daca as avea schema sa stiu sigur ce integrat este...! Sunteti sigur ca este integratul acesta? Aveti schema sau vreo sursa de tipul acesteia sa nu il schimb si sa fac alte prostioare!!? Multumesc!! BIT31936 are 16 pini!! Eu am specificat ca are DOAR 8 pini!! Asa arata placa cu probleme!! Integratul ars este cel din dreapta!! Integratul cu pricina este acesta: Poate sa fie NCP1200??: Daca nu ma ajuta nimeni...ma apuc si razui la semnatura ,sa iau un monitor nou!!!! Link spre comentariu
leoncris Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 8fsywy.pdf Link spre comentariu
gigione01 Postat August 5, 2011 Autor Partajează Postat August 5, 2011 Am alimentat monitorul dintr-o sursa de PC cu 12v si e rezolvat "PROVIZORIU"-trebuie sa stau cu sursa de PC langa monitor!!Daca are cineva idee ce integrat este..dau o bere!!! icon_jook Link spre comentariu
danb1974 Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Da jos integratul, verifica daca ceilalti pini sint legati ca in schema ncp-ului, asa nu se vad traseele de sub el Link spre comentariu
leoncris Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Ce curent "suge" pe sursa de 12V ? Link spre comentariu
Vizitator danaclaudiu Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 ld7575ps Link spre comentariu
Dr.L Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Il poti alimenta direct din pc,daca nu schimbi integratul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum