Vizitator rockytiger Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 cum pot conecta un CD-player LG TCH M900R la bateria masinii?...ma poate ajuta cineva:(?..nu am mufa de conectare,iar dupa culori nu mi dau seama cum trebuiesc conectate.As vrea sa mi se spuna cum trebuiesc conectate pe culori..,doar alimentarea ca a boxe e mai simplu si cred ca o sa ma descurc..Multumesc Link spre comentariu
ala micu Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 de obicei firul de plus duce direct intr-o siguranta la care ai acces din spate.scoti siguranta si cu un multimetru verifici intre pinii sigurantei si pinii mufei respective unde ai continuitate.asa afli plusul cu care alimentezi cd playerul.sau desfaci aparatul si cauti ceva condensatori cu legatura directa cu mufa si restul este usor,plus la plus,minus la minus.tot cu multimetrul afli care este minusul,carcasa are continuitate cu firul de minus (negru) Link spre comentariu
alfabit Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 ... cum trebuiesc conectate pe culori..,doar alimentarea ca a boxe e mai simplu si cred ca o sa ma descurc...Hai ca e foarte simplu: 1. Portocaliu > mute telefon ( se opreste CD-ul cind suna telefonul ) se leaga la hands-free2. Negru > masa3. Roz > lumini pozitie ( stinge un pic afisajul, iluminare de noapte )4. Rosu > plus 12v de putere ( pentru finalul audio )prin contact ( nu se alim permanent cu + pt ca iti consuma bateria degeaba )5. Galben > plus 12v permanent ( pentru memorie posturi setari etc ) Nu se leaga cu Rosu !6. Albastru > comanda antena ridicare automata ( alimentare motor antena )7. Alb/albastru > optional pentru amplificator suplimentarSuplimentar pot sa-ti spun ca mufa aia a ta e mufa standard DIN, gasesti la orice magazin de piese electronice, culorile sint standard, este una pentru ce am scris mai sus si alta pentru boxe, diferite intre ele ca sa nu le incurci si pe fire a pus chinezu` etichete cu conexiunile. Lamurit ? Link spre comentariu
dan cod Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Daca nu are mufa nu are nici firele colorate.Am atasat poza.Unde am pus punctele rosii ii dai plus si unde e negru ii dai masa. Link spre comentariu
alfabit Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Daca nu are mufa nu are nici firele colorate.Am atasat poza.Unde am pus punctele rosii ii dai plus si unde e negru ii dai masa.Daca nu are mufa, cumpara de la magazin . Se numeste mufa ISO ( nu DIN cum din greseala am scris prima data, scuze )Are firele colorate puse standard si cu eticheta unde se conecteaza fiecare dintre ele. Asta e mufa de putere, cea pentru difuzoare e un pic modificata la carcasa de plastic ( un pinten in alta pozitie ) sa nu poata fi inversate intre ele puterea cu difuzoarele. Link spre comentariu
Vizitator rockytiger Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 multumesc pt informatii Link spre comentariu
Vizitator rockytiger Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Mai am o nelamurire..mufa aceia e "TATA" sau "MAMA":-? Link spre comentariu
dan cod Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Astea sunt invers deci cea din aparat tata si cea din masina mama. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum