Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor sn 400x1500

Vizitator octavi

Postări Recomandate

Vizitator octavi

cer urgent ajutor din partea unor cunoscatori de strunguri!!!am gasit un strung de vanzare, la telefon am fost informat ca e este modelul sn 400x1500 de arad motor 7,5kwvreau ceva detalii daca stiti .......daca este un model bun, greutate etc daca sunt mai multe tipuri din acest model cer urgent ajutor pt ca maine vreau sa-l vad\cumpar si va cer sfaturi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Se poate spune despre strungul SN 400, ca a fost cel mai vandut strung fabricat la Arad. Din el au derivat in anii '80 variantele SN 401 si SN 402 cu diverse imbunatatiri. Este un strung puternic si performant din toate punctele de vedere. Se pot da si date tehnice despre el, insa nu stiu in ce masura te vor ajuta, daca nu ai lucrat pana acum pe un strung. Dupa modul cum pui problema, cred ca inca nu ai lucrat pe unul. Cea mai buna solutie intr-un asemenea caz, este sa cauti printre cunoscuti un strungar, sau eventual un mecanic de masini-unelte. Cu el sa inspectezi strungul si sunt sigur ca decizia va fi una buna. Trebuie stiut insa ca un asemenea strung, nu prea se merita sa il cumperi, pentru a-l folosi cu modificari la reteaua casnica de curent monofazat.Altminteri, cred ca ar trebui sa formulezi intrebari concrete si sunt sigur ca se vor gasi cunoscatori sa te indrume.

Link spre comentariu
Vizitator octavi

da, oricum merg cu un strungar, voiam sa stiu daca sunt cu curele trapezoidale sau late daca sunt modele mai bune sau mai proaste, ma intereseaza kg. sa vad cu ce il aduc ,si in general pareri despre acest strung a si am trifazic in atelier, am utilaje pentru prelucrat piatra fiind producator de monumente, curentul nu este problema

Link spre comentariu

Din cate stiu eu transmiterea de la motor la cutia cu angrenaje se face printr-un sistem de doua fulii prevazute cu mai multe santuri pentru curele trapezoidale. La aceasta putere a motorului electric nu este suficienta o singura curea, ci 2, sau chiar trei curele de transmitere. O varianta a strungului - SN 402 - are 2585 kg. Cred ca SN 400 are ceva mai putin. Iar parerea mea despre el am expus-o mai sus. Este cel mai uzual strung produs la Arad.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări