Vizitator vhbasil Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine pentru gasirea unor date de catalog pentru CI BD46AZ, este smd cu 8 pini dual in line. Se afla in comanda trafurilor ce formeaza tensiunea pentru tuburile fluorescente la monitoarele LCD YAKUMO TFT SLi. Chiar schema mi-ar prinde foarte bine pentru ca nu cred sa gasesc aceasta piesa si sa fac un alt ridicator de tensiune. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Dati daca se poate si modelul lcd-ului ,poate gasim ceva.... Link spre comentariu
naebv Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Probabil este vorba despre un dublu tranzistor MOS-FET dual N-channel sau complementar N-ch. si P-ch. Cautati datasheetul integratului care-l comanda; descoperiti astfel o schema de aplicatie si ce tip de tranzistori sa utilizati. O alta varianta este sa montati invertor universal pt. fiecare lampa (daca e cazul), comanda o faceti cu un releu si tranzistor tip BD folosind semnalul ON/OFF. Dezavantajul este ca nu mai aveti controlul stralucirii. Invertorul universal nu costa mai mult de 10 lei (pentru o lampa). Link spre comentariu
Vizitator vhbasil Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Monitorul este Yakumo TFT 19 SLi model 900PDa, MULTUMESC PENTRU IDEI, scema, cam asta este comfiguratia pinilor.VA ROG SA-MI SPUNETI CE ROL AU DIODELE INSERIATE DIM A7W-URI,CUM SE POATE MONTA UN INVERTOR UNIVERSAL PE ACEASTA SCHEMA SI DE UNDE SE CUMPARA ASA CEVA , AM CITEVA DE PE LA BECURILE CU LAMPI FLUORESCENTE SE POT FOLOSI? Link spre comentariu
naebv Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Diodele respective au rolul de a forma o tensiune continua ce este monitorizata de catre circuitul ce comanda driverele pt. invertoare. Gasiti pe net invertoare LCD universale la preturi modice, dati pe google "Invertor lampi lcd". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum