Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cablu

Vizitator costyn_man

Postări Recomandate

Vizitator costyn_man

am un cdplayer auto blaupunkt san remo cd 34, functioneaza impecabil, zilele trecute am reusit sa procur telecomanda pentru el dar cind am cautat pe net am vazut ca mai este necesar un cablu pe care nu il am, are cineva idee cum este facut acest cablu?adica daca il pot face eu si daca stiti eventual ce are in el, numai senzorul de infrarosii sau si un modul?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator eugenro2001

Are si un modul. In pus trebuie ca radiocasetofonul sa fie remote-ready, adica sa aiba montate niste rezistente si unul sau doi tranzistori care sunt montate doar la aparatele care au in specificatii scris ca accepta telecomanda. Si probabil ca si soft-ul din microcontroler sau chiar versiunea de microcontroler difera.Eu am avut un Lugano care nu era ready pt telecomanda dar am avut schema si acolo aparea optiunea pt telecomanda, adica piesele alea, le-am pus si nu a mers.Daca esti din Bucuresti incearca sa iei legatura cu unul dintre cei de la fostul service Ana Electronic (service autorizat Blaupunkt) care acum s-u mutat in Crangasi in zona podului.

Link spre comentariu
Vizitator costyn_man

din pacate nu sint din bucuresti, pe internet la cd-playerul meu apare si fotografia cablului, scrie faptul ca este optional, o sa rog pe cineva din bucuresti sa mearga unde ai specificat.ar fi fost mai bine daca era asa ceva macar in craiova ca este mai aproape.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări