luckyonro Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Buna la toti, am un integrat dintr-o sursa si nu il gasesc nicaieri, integratul este 2005 KA469300625, ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
YO9IBC Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 http://dl.transfer.ro/transfer_ro-01aug ... 7dacb4.zip Link spre comentariu
luckyonro Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 tnks pentru tot Link spre comentariu
pinky Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Integratul de care zici tu are marcajul vopsit sau gravat?2005 ala cu marcajul vopsit nu e acelasi lucru cu AT2005B care are marcajul gravat. Difera cativa pini.2005 se gaseste in sursele Premier.Caut de multa vreme echivalent pentru 2005 dar nu am gasit un integrat care sa aiba acelasi pinout. Am studiat toate documentatiile integratelor PWM de la TME si niciunul nu e acelasi cu 2005.Repar de ceva vreme ( vreo 6 ani ) surse de computer si am ajuns la concluzia ca sursele cu integrat pe care scrie cu vopsea alba 2005 sau 2003 sunt bune de aruncat daca e defect integratul.Parerea mea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum