Liviu M Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Interesant, aveam senzatia ca icd2+mplab imi zic si revizia uC (cel putin la 16f877/18f452, la cele mai mici n-am fost atent), nu doar ce controller e. Trebuie sa mai verific.Soclul mie iar nu mi se pare un avantaj prea mare, pentru ca asta presupune scoaterea picului din montajul final. Prefer varianta icd2 - programarea in circuit (icsp). Link spre comentariu
nel65 Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 intr-adevar,prezenta soclului (soclurilor) nu este un mare avantaj,insa lipsa acestora este un mare neajuns,asta fiindca nu toate aplicatiile cu microcontrolre au conector ISCP Link spre comentariu
Liviu M Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Pana acum m-am descurcat cu breadboard-ul. Ce-i drept, un soclu (zif) nu incurca deloc, da' nu mi se pare un criteriu.@Marele Savant: in soclul ala de pe brenner intra si picurile DIP cu 8/16 pini, sau e prea lat? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Intra! sint asa numitele socluri universale in care se pot introduce si integratele cu latimea de 7,5 mm.Pina la urma era o discutie despre programatoare pe USB si am prezentat si eu o varianta. Realizata nemteste! Link spre comentariu
Vizitator yo3dlk Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Cumpar un PICKIT2. Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Cumpar un PICKIT2.Cu toate ca ai gresit sectiunea, trebuia postat la Servicii->Cumparari. Uite aici clona Pickit 2 de vanzare. viewtopic.php?p=895922#p895922Incearca si ia legatura, pe PM, cu userul care le vinde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum