Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator usb

winner23

Postări Recomandate

Interesant, aveam senzatia ca icd2+mplab imi zic si revizia uC (cel putin la 16f877/18f452, la cele mai mici n-am fost atent), nu doar ce controller e. Trebuie sa mai verific.Soclul mie iar nu mi se pare un avantaj prea mare, pentru ca asta presupune scoaterea picului din montajul final. Prefer varianta icd2 - programarea in circuit (icsp).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nel65

4

• Marele Savant

3

• francezu

2

• winner23

2

Top autori în acest subiect

intr-adevar,prezenta soclului (soclurilor) nu este un mare avantaj,insa lipsa acestora este un mare neajuns,asta fiindca nu toate aplicatiile cu microcontrolre au conector ISCP

Link spre comentariu

Pana acum m-am descurcat cu breadboard-ul. Ce-i drept, un soclu (zif) nu incurca deloc, da' nu mi se pare un criteriu.@Marele Savant: in soclul ala de pe brenner intra si picurile DIP cu 8/16 pini, sau e prea lat?

Link spre comentariu

Intra! sint asa numitele socluri universale in care se pot introduce si integratele cu latimea de 7,5 mm.Pina la urma era o discutie despre programatoare pe USB si am prezentat si eu o varianta. Realizata nemteste!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări