vergil Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Sper să fi postat unde trebuie , dacă nu , î-mi cer scuze .Vreau ca dintr-un PDF sa scot numai anumite imagini sau texte . Nu ştiu cum să fac .Ca să le pun întrun PDF am reuşit . Dar ca sa le scot nu .Vă rog , dacă mă puteţi ajuta .Mulţumesc anticipat .Numai de bine . Link spre comentariu
gcom61 Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Foloseste un convertor free pdf to word;sau printscreen si editezi cu un program poze. Link spre comentariu
zanga Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Cauta NitroPDF Professional, printre altele face exact ce ai nevoie. Link spre comentariu
draku Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 sau adobe acrobat (atentie, nu acrobat reader) Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 In linux (poate mai sunt maniaci) faceam (si fac si in continuare) acest lucru cu "okular". Link spre comentariu
hugo Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 LibreOffice sau OpenOffice plus pluginul pdfimport.Varianta free PDF X-Change Viewer permite si ea unele "extractii". Link spre comentariu
The Stressmaker Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Si adobe reader 6.0 are "select text" si "select image" care functioneaza putin mai complicat dar functioneaza ca metoda. Link spre comentariu
vergil Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 Mulţumesc tuturor pentru informaţiile date .LibreOffice plus pluginul PDFimport , este excelent , şi e gratis , celelalte costă .Încă odată mulţumirile de rigoare .Numai de bine . Link spre comentariu
utzy Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Am intrat pe pagina LibreOffice . Care trebe descarcat de acolo , ca is mai multe . Link spre comentariu
vergil Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 Download LibreOffice 3.4 . După ce la-ţi instalat , vedeţi daca importă PDF , dacă nu , downloadaţi pluginul pdfimport-libreoffice , şi îl instalaţi .Numai de bine . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum